Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurang Ted

Restaurang Ted på Grev Turegatan drivs av matlagningsprofilen Phillipe Cohen tillsammans med ett gäng vänner. Tanken är att skapa en familjär kvarterskrog som ska ge en känsla av att komma hem till dem.

Användarbilder på Restaurang Ted Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Ted av Victoria V.
  • Bild från Restaurang Ted av Victoria V.
  • Bild från Restaurang Ted av Victoria V.
  • Bild från Restaurang Ted av Marcus C.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 jul 2021

Wow! Grym kvarters bistro italian style - helt grymma rätter:
Bröd med färskost helt ljuvligt bästa brödet jag smakat!
Tartaren världsklass!
Arancini - helt magiskt!
Svål med tryffel - som inget annat man ätit!
Och massa mer grillade persi... Visa hela »

10 jun 2021

Igår var det verkligen sommar, uteserveringarna fulla och varmt i luften. Väl framme vid restaurangen finns det bord ute i härliga kulörer. Vi kliver ned i lokalen som är fint färgsatt och har trevlig belysning. Möts av hovmästare som visar oss till bordet, v... Visa hela »

16 jun 2021

Översätt till svenska »

Sämsta servicen jag varit med om i hela Stockholm. Otrevlig och icke service minded serveringspersonal. Philippe var även han väldigt nonchalant när han fick höra att maten jag blev serverad var kall, han började grimasera åt sällskapets håll när h... Visa hela »

16 jun 2021

Inte ens en stjärna. I början när vi kom möttes vi av Philippe som tog hand om oss väl. När det väl var dags för oss att äta hade vi beställt pastan som kom ut kall. Vi sa till då det inte var ätbart. Servitören kom ut och sa att dom... Visa hela »

5 jun 2021

Godaste drinkarna av Leonel i baren!

8 jul 2021

En del rätter var goda men en hel del på menyn bör finslipas. Åt exempelvis pastan som knappt smakade något. Köket gjorde även en miss så vi fick en gratis tartar vi inte beställt (dem kunde dock inte vara generösa nog att lägga på top... Visa hela »

23 jun 2021

Stel och inte serviceminded personal, maten var ok men för dyr för det lilla man fick. Kommer tyvärr inte gå tillbaka.

Det ändå som faktiskt var bra var att drinkarna var goda!

16 jun 2021

Det var verkligen ingen fin upplevelse. Service är A och O, det måste personalen arbeta på.

Några av rätterna var ätbara, andra kalla. Som svar erbjöd servitören att värma maten i mikron. Det är oprofessionellt och inte acceptabelt. Visa hela »

12 jul 2021

God mat men tyvärr usel service. Om du har någon form av allergi är detta ej stället för dig då personalen är för stolta för att anpassa sig. Jättegod appenzeller!

29 jul 2021

Personalen, maten och miljön levde upp till mina förväntningar. Det händer inte ofta. Kan rekommendera denna restaurang till 100 %. De har lyckats hålla en meny som är enkel och prisvärd. Maten var magisk. Personalen härlig, kunnig och framför allt otrol... Visa hela »

20 jul 2021

Jättehärlig atmosfär och servicen på personalen går inte att klaga på. En engelsktalande kille ur personalen var särskilt trevlig!
Rekommenderar särskilt risottobollarna (arancini) och den grillade persikan. Lagom stora portioner och härligt att m... Visa hela »

25 jun 2021

Bra häng! Goda drinkar och härlig stämning. Älskar råbiffen!
Kom hit med dina vänner och känn dig som hemma (Pouya och Philippe skapar verkligen en familjär känsla!). Kommer bli ett klockrent AW ställe när restriktionerna lättar och ma... Visa hela »

12 jul 2021

God mat! Tartaren var super! Väldigt tråkig stämning hos personalen däremot, min kompis var allergisk mot en ingrediens i en maträtt men de vägrade ändra rätten och gav inte heller förslag till andra maträtter. Personalen var slarvig och när mi... Visa hela »

22 jun 2021

Jättegoda snacks och trevligt att sitta där. Älskade deras tupplevermousse, Focaccia och Biff!

22 jun 2021

Översätt till svenska »

Åt biffen, arancini och sommartomater som var en grym kombo! Avlutade med en väldigt god espresso martini med en twist. Mycket trevlig personal också!

21 jun 2021

Magisk restaurang! God mat med trevlig personal. Mycket tillmötesgående.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.