Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Söders Hjärta

5,0
2 recensioner

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Söders Hjärta

5,0
2 recensioner
Söders Hjärta

Söders Hjärta är en riktig Söderinstitution med nästan 40 år på nacken. Än idag håller restaurangen den klassiska linjen med husmanskost och skön kvarterskrogsstämning. En omtyckt mötesplats för folk som vill äta, umgås och ta en drink i baren. Torsdag till lördag spelar dj:s och ibland blir det även annan livemusik.

Användarbilder på Söders Hjärta

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 apr 2016 · Uppdaterad

Detta är klassiker i Stockholm som jag märkt att många helt har missat. Söders hjärta är en av mina absoluta favoritställen. Nu har ägarbyte precis skett, men de har lovat att vårda arvet ömt och jag tror dem. Detta är en kvarterskrog, liten o... Visa hela »

1 nov 2019

Har bara testat luncherna men de är gudomliga. Den lilla perfekta champinjonsoppan i glas innan maten som är gudomlig...isterband, strömming och all möjlig husmanskost lagad med kärlek. Urtrevlig personal och intressanta fotografier på väggarna. Missa ej en lunch... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.