Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sabis Råsunda

0,0 • 0 recensioner
Sabis Råsunda

Sabis Råsunda är en av 27 restauranger, 12 caféer, fem hotell samt fem matbutiker där man specialiserar sig på att ebjuda kundupplevelser inom mat och möten. Här kan du ta del av restaurangens kravmärkta lunchmeny, med nya maträtter varje dag.

På Sabis Råsunda erbjuds alltid en vegetarisk rätt, en fiskrätt och en kötträtt – samt en dagens sallad som alltid finns att beställa. I lunchen ingår ett härligt salladsbord, hembakat bröd och smör, bordsvatten samt kaffe eller te. Köket, som fokuserar mycket på lokalproducerade produkter, är väldigt stolta över att vara en kravmärkt restaurang. Alla Sabis restauranger är kravmärkta och har nära relationer till sina leverantörer, odlare och uppfödare, för att kunna försäkra sig om att djuren behandlats väl. De flesta råvarorna som används är ekologiska, eller på annat sätt miljöcertifierade, och all kyckling som serveras är svensk och all fisk är miljömärkt.

Lunchrestaurangen Sabis Råsunda hittar du ett stenkast från Solna Centrum, endast en kort promenad från Solna Centrums tunnelbana. Lokalen har ett naturligt ljusinsläpp och modern interiör med stora ytor där gröna växter, trämöbler och glödlampor dominerar inredningen. Sabis är ett stockholmsbaserat familjeföretag grundat 1874 med en lång historia när det kommer till kvalitet och service.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Sabis Råsunda!