Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Seared Stockholm

5,0
1 recension
Redigera Seared Stockholm
Seared Stockholm

Inne i anrika Östermalms Saluhall hittar du Seared, där man jobbar med ett gastronomiskt tänk och där baren får spela en stor roll. Här hämtar man inspiration från hela världen, med en förkärlek för den amerikanska södern, i såväl maträtterna som i barens ambitiösa cocktailmeny.

På Seared har man skapat en social och avslappnad bistro bland Östermalmshallens historiska valv. Här kan man slå sig ned i en stimmig atmosfär och botanisera bland rätter som fått internationella influenser och tillagade med stor passion för de olika köken. Beställ in flera olika tacos som hela sällskapet kan dela på, eller slå till på en hamburgare i amerikansk stil. Här finns även klassiker som philly cheese steak, the reuben och bbq ribs. Varför inte avsluta måltiden med läckra churros doppade i nutella?

Den stimmiga miljön passar utmärkt för en livlig afterwork med sharing-rätter och kreativa signaturcocktails. Testa deras egna twists på klassika cocktails, som mezcal negroni och cane sugar daquiri, eller prova en fruktig mexican mailman. Självklart finns också ett urval av vin och öl för den som föredrar det.

På Seared har man skapat en trivsam omgivning med dämpad belysning bland de rustika tegelväggarna. Slå dig ned vid bardisken för en drink och en bit mat, eller välj ett av fönsterborden och blicka ut på folklivet utanför.

Användarbilder på Seared Stockholm

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
26 nov 2020

Texas meets Stockholm - a small bar and bistro. Good food and amazing drinks with a wonderful staff.