Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Shanti Ultimat

3,8 • 5 recensioner
Shanti Ultimat

Shanti har länge varit ett mecka för stockholmare som suktar efter indiskt. På den femte restaurangen, Ultimat, serveras bengalisk fine dining i modern tappning. Här hittar du hälsosamma rätter med mycket vegetariskt, ekologiskt och närproducerat på menyn. Även drinkarna blandas på färska råvaror. Krogägaren Nahid Hassan vann priset för bästa europeiska currykock under Curry Life Awards i London 2016.

Se även Shanti Katarina Bangatan, Shanti Soft Corner, Shanti Touch of Bengal, Gossip

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 mar 2019

Väldigt gott! Vi var 4 damer en onsdagkväll som kände för indiskt. Ultimat har en mysig inredning, bra service och maten är sjukt prisvärd. Jag åt en mix thali med 3 olika rätter och såklart naan bröd.

De bjussade även på en fö... Visa hela »

25 okt 2018

Tyvärr lever den inte upp till hajpen.

En femma för mig betyder att vad man än väljer på menyn så skall det lyckas.

Här tog jag t.o.m en thali - dvs en blandning av smått och gott. Torr kyckling, kryddlös lamm men den vegetariska rä... Visa hela »

29 okt 2018

Lunchen är inget vidare, personal med attitydproblem, kvällar vet jag ej.

12 nov 2017

Vilken smakupplevelse, allt var vällagat och gott. Det kommer att bli fler besök.

20 maj 2016

Bästa indiska maten på länge! Lammkotletterna var utsökta med fräscha tillbehör som sparris, jordgubbar, melon. Lite cross-over.