Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sjöboden

2,5
4 recensioner
Sjöboden

Kring midsommar varje år slår Djurönäset upp portarna till sin sommarrestaurang Sjöboden. Ljumna sommarkvällar, svalkande dryck och ett trevligt sällskap är ett erkänt recept på en härlig kväll, men för att få uppleva det där lilla extra krävs någonting mer. Vad sägs om en solnedgång över Bullandö, en bit vällagad mat samt en stunds live-underhållning på det?

Allt detta och lite till kan Sjöboden erbjuda alla dagar från midsommar fram till mitten av augusti från 12 till midnatt. Gäster från hotellet blandas med glada skärgårdsmänniskor och stämningen är alltid på topp. Intill gästbryggan kan man sitta och njuta av solens strålar och vågornas kluckande ljud.

På tisdagar och torsdagar är det liveunderållning från olika artister och grillbuffé. Information om underhållningen hittas enklast på Djurönäsets hemsida. På fredagar är det temakvällar med köksmästarens utvalda favoriter på grillen. Övriga dagar i veckan erbjuds sommarinspirerad mat från à la carte-menyn som är uppdelad i fyra olika kategorier: havet, träkolsgrillen, röken samt åker och äng. Det finns även en trevlig meny för barn upp till 10 år. Glass och matiga mackor finns för den som är någonstans mellan lunch och middag, eller varför inte stanna till bara för ett glas vin? Sjöboden har så klart fullständiga rättigheter.

Drömmer du om ett bröllop, en födesedagsfest eller kanske en kräftskiva här går det utmärkt att hyra hela stället. En fördel är då närheten till innerstaden, vilken är enkel att nå på ca 45 minuter med bil eller buss. Men givetvis gör man större entré med egen båt: lat. 59,298499 long. 18,667144.

Se även Djurönäset konferens och hotell

Användarbilder på Sjöboden

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 dec 2014

Sjöboden är en av de nyare krogarna i Stockholms skärgård. Jag har varit här 3-4 gånger nu. En kväll blev det ett litet missöde när jag hade missat att de serverade buffé istället för à la carte, vilket de tydligen gör iblan... Visa hela »

Listad i: Skärgården
9 jul 2015

Har varit här ett antal gånger genom åren och återkom nu med förväntning på minst en fyra i betyg MEN efter generellt loj service och vad som kändes som improviserad bordsplacering nöjer jag mig med en svag (!) trea.

8 apr 2015

Ett toppenläge precis vid Djuröbron nere vid vattnet. Har åkt hit både med båt och bil. Härlig brygga och schysst uteservering. Har ej ätit middag från deras a la carte meny utan jag råkade hamna där när dom hade en grillbuffé, inget... Visa hela »

26 jun 2020

Riks knas man är bara tvungen att äta här

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.