Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Smådalarö Gård

Längst ut på Smådalarö finner man Smådalarö gård. Väldigt få åker ända ut hit för maten utan mer för golfen, tennisen, havet och den härliga atmosfären. I köket finner man höga ambitioner, vilket gör det värt att tillbringa en hel dag här ute. Det serveras mycker fisk och fågel men även vinkällaren har gott om goda årgångschampagner. Den som vill kan även övernatta på hotellet, som har 56 rum plus sex rum i primadonnan Git Gays gamla sommarbostad.

Användarbilder på Smådalarö Gård Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Smådalarö Gård av Therese B.
  • Bild från Smådalarö Gård av Therese B.
  • Bild från Smådalarö Gård av Therese B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 jul 2019

Har varit här flera gånger. Ligger otroligt vackert, här får man verkligen skärgårdskänsla! Rekommenderar att man åker hit på våren/sommaren så man kan sitta ute. Åt min livs bästa strömmingsmacka med löjrom här... Visa hela »

6 aug 2018 · Uppdaterad

Läget är fantastiskt, direkt vid vattnet och underbart fin utsikt från restaurangen, loungen och baren. Möjlighet att hyra både badtunna och bastu eller bara ta ett dopp från badbryggan.

Rummen är helt okej. Inget spektakulärt men mysiga och bra. Visa hela »

26 sep 2018

Spenderade en natt på hotellet. Läget på hotellet var suveränt med fin natur och stall runt området. Rummen var bra, inte så mycket mer. Det stora + i kanten var att vi fick ta med oss hundarna.
Spa't var dåligt. Det fanns en badtunna som var ur funk... Visa hela »