Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Spesso

Spesso är Stureplansgruppens italienska takrestaurang, belägen 18 våningar upp på Malmskillnadsgatan mitt i stan. Här kan man både äta och dricka drinkar med milsvid utsikt över takåsarna. Det går även att boka "private dining" med en egen kock för upp till 75 personer.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 maj 2021

Hamnade på Spesso en söndag, solen sken och vi fick sitta ute på taket. Firade avklarat slutprov på sommelierutbildningen. Kändes som helt rätt ställe, ur härlig personal, goda viner, härlig atmosfär. Åt dock inte ”riktig” mat ut... Visa hela »

26 nov 2020

Sjukt nice skybar. Skön puls och klientelet går inte att klaga på hehe 😅 (hade Tysander vid bordet till vänster, Stordalen mitt emot och von Platen till höger).

Matmässigt blandade de högt och lågt. Åt någon tryffelvariant som snack so... Visa hela »

17 jan 2021

Var här på AW och sedan käkade vi middag. I dessa tider så ser man ju knappt ut eftersom det är så mörkt, så jag såg ingen utsikt haha.

Trevlig service men när man frågar vad de rekommenderar så förväntar jag mig... Visa hela »

2 maj 2021

Stockholms bästa utsikt! Vilken fantastisk restaurang. Många pluspoäng för det!! Vi kom hit för en brunch. Jag beställde in en foccacia med äggröra och Oliver. Lite som en Eggs Benedict, men annorlunda. Kul att dom sticker ut från andra restauranger och... Visa hela »

Listad i: D R I N K

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.