Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Station Bistro & Bar

3,5
2 recensioner
Station Bistro & Bar

Kvarterskrogen Station Bistro & Bar i Norrtull serverar frukost, lunch och middag med moderna influenser. I restaurangens ”coffee lounge” kan man äta något lättare eller bara ta en kaffe.

Station Bistro & Bar ligger intill Torsplan, i utkanten av Vasastan, och har öppet från morgon till kväll. Grunden ligger i nordiska mattraditioner, men inspirationen kommer från hela världen. Här lagas maten på hållbart vis, med säsongens bästa råvaror. Lunchen innehåller såväl husmanskost som rätter från Medelhavet och på kvällsmenyn kan man hitta färsk pasta och andra sydeuropeiska rätter. Ambitionen är att erbjuda en prisvärd restaurangupplevelse.

Restaurangen är inredd i avslappnad bistrostil med böjstolar, marmorbord och flera bås. Hit går det lika bra att ta med sig vänner och kollegor som hela familjen. Det finns även en bar där man kan slå sig ner och ta en drink. Den som vill kan annars plocka upp en sallad till lunchmötet eller en middag att äta hemma. Ett annat alternativ är att sjunka ner i en soffa i restaurangens ”coffee lounge” med en smörgås, smoothie eller yoghurt med hemgjord müsli.

Utöver de ordinarie öppettiderna går lokalen även att abonnera för olika events.

Användarbilder på Station Bistro & Bar

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 maj 2019

Otippad bra lunchställe.
Fasaden och inredningen är inte direkt smickrande vilket får en att tro att detta kommer bli riktigt dåligt
MEN
väldigt GOD och vällagad lunch. Full rulle och en massa folk men bra ruljans. Alltid kött, vego, fisk och veckans... Visa hela »

28 feb 2019 · Uppdaterad

Okej lunch. Lite "bricklunch"-varning dock. Stor restaurang med 30-talet bord precis vid Torsplan.