Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Stockholm Wine Bar

3,0
2 recensioner
Stockholm Wine Bar

På Stockholm Wine Bar kan du testa kvalitetsviner i anrik miljö med hemma hos-känsla. Lokalen ligger intill Operan och rymmer matsal/avnjutningsrum med plats för 32 sittande gäster, ett barrum och ett vinrum i källaren med vinhyllor och kök för 12 personer. Bland annat erbjuds after work samt vinprovningar där chark- och osttallrik ingår, och under sommaren kan du avnjuta vinerna på den lilla uteserveringen.

Användarbilder på Stockholm Wine Bar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Mysigt! – Bild från Stockholm Wine Bar av Adam L.
  • Ostron – Bild från Stockholm Wine Bar av Adam L.
  • Hjortcarpaccio – Bild från Stockholm Wine Bar av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 okt 2018

Jag hade ett trevligt besök på Stockholm Wine bar. Stället är ganska mysigt, man hade kunnat mysa till det lite mer med textiler.
Servicen var grym men maten var tyvärr sisådär. Ganska smaklös tyvärr. Lite otur, men som tur är kan man ju allti... Visa hela »

15 feb 2018

Mysigt ställe där man får lite känslan av att komma hem till någon. Känslan kommer från att stället är fint och trevligt, inredning och detaljer är väldigt "okonceptiga" (missförstå mig inte, jag gillar konceptuella resta... Visa hela »