Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Strömma Krog & Kanalbar

3,8 • 8 recensioner
Strömma Krog & Kanalbar

Beläget vid Strömma Kanal bjuder Värmdökrogen Strömma på ett klassiskt utflyktsmål som lever upp extra mycket under sommaren. Ta en hamburgare och en öl på den stora bryggan medan du spejar ut över båtarna i solnedgången, eller satsa på en mysig middag inne i matsalen om regnet ligger på.

Med kockar från några av Stockholms bästa krogar och säsongsanpassade råvaror från utvalda leverantörer, satsar Strömma Krog & Kanalbars nya ägare extra hårt på mat och dryck. Men trots den höjda ambitionsnivån är menyn fortfarande okonstlad. Här råder samma fokus på enklare rätter såsom hamburgaren, köttbullarna och den rimmade laxen, oavsett tillfälle och humör. På bryggan mitt i kanalen serveras lunch och middag i kvällssol eller gassande solsken, och under svenska, regniga sommardagar har krogen en skyddande glasveranda att dyka in i.

Strömma är inte bara ett dragplåster för matens skull - hit hittar soldyrkare även för att ta någonting att dricka intill vattnet. Bortsett från en gedigen vinlista med en rad spännande alternativ satsas det även på gedigna drinkar med fokus på klassiker till humana priser. Det vill säga, om du inte föredrar en kall öl. Knackar hungern på så har bryggans bar även en full matmeny att kombinera drycken med.

Att ta sig till Strömma tar en halvtimme från stan. Gör en utflykt med buss, bil eller varför inte med båt på sommaren.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jul 2015

Strömma Krog & Kanalbar levererar verkligen med dem nya ägarna! Grymma drinkar och fantastisk mat. Rekommenderas skarpt!

26 dec 2014 · Uppdaterad

Strömma är den skärgårdskrog jag ätit allra flest gånger på. Det är ett bra läge, tillräckligt nära för att ta sig från stan, men tillräckligt långt ut för att verkligen andas skärgård. Oftast tar jag mig... Visa hela »

27 maj 2018

Varför åka till stan för god mat o dryck när man har Strömma krog... Här är allt så BRA, maten, drycken, läget och framförallt personalen!! Det är som ett extra vardagsrum där alla känner sig hemma... Att sitta på bryggkanten m... Visa hela »

8 apr 2015

Har ätit på Strömma ett flertal gånger under sommarhalvåret och det varierar alltid i standard. Maten är ok inget wow. Utsikten är trevlig och du får andas in skärgårdslukten. Lätt att ta sig hit både med bil, båt och buss. Hopp... Visa hela »

12 jul 2015

Läget är det absolut bästa! Trevlig stämning alldeles på vattnet med fåtöljer och barhäng. Rekommenderas absolut och det är värt den långsamma omvägen med båt för att komma ut i skärgården. Har inte ätit sen ny... Visa hela »

4 aug 2017

Vi blev besvikna över att det var en utpräglad barn/fam restaurang. Inget lugn överhuvudtaget.

Köttbullarna var väldigt goda med rårakan var ej bra tyvärr.

4 jun 2015

Nu i ny regi! En ung frisk fläkt! God mat och härlig miljö.

23 jun 2015

Trevligt ställe som ligger på bästa läge nära stan men ändå i skärgården. Kul med ny ägare som höjt nivån och förstår att även säsongskrogar ska leverera på hög nivå.

Testade även en d... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

7 apr 2018

Nya ägare sedan något år, riktigt uselt har det blivit. Från att ha varit en skön och lugn oas på ön till ett arrogant själlöst hål. Maten är dyr och inget märkvärdigt, servicen urusel. Inget ställe vi återvänder t... Visa hela »