Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Strömterrassen

4,5 • 2 recensioner
Strömterrassen

Sommartid öppnar Brasseriet upp sina maffiga terrasser i operahuset precis vid Strömmen. En av dem är Strömterrassen, som bjuder på sommarrestaurang, bar och nattklubbar med ståtlig utsikt.

Med Brasseriet har Kungliga Operan förvandlats till en livlig mötesplats. Vill man dessutom beundra utsikten från huset är terrasserna ett hett alternativ under sommarhalvåret. Strömterrassen blickar ut över Strömmen (med slottet mitt framför sig) och står öppen under större delen av dagen för lunch, middag och barhäng. Menyn består av bland annat hamburgare, skaldjur och vegetariska alternativ, och här kan man även ta en cocktail eller något annat att dricka.

Fredagar och lördagar förvandlas Strömterrassen till sommarklubb under bar himmel med kända namn och olika musikinriktningar, som elektroniskt, hiphop, rnb och dancehall.

Brasseriets andra terrass, Guldterrassen, ligger på gaveln i operahuset. Terrasserna är sommaröppna, men själva Brasseriet är öppet året runt.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2018

Vilken vy! Vilken stämning! På ena sidan av kungliga operan, med utsikt över Stockholm, slottet och vattnet hittar du strömterassen. En av mina absolut favorit barer! Speciellt på sommarn när man sitter ute. Jag har inte ätit där än men ser fram emot at... Visa hela »

20 aug 2014

Grattis alla hummerälskare, här är ditt nya stammishak!

Med utsikt över det kungliga slottet, Riksdagen och Grand Hotel och i denna anrika miljö är det inte mer än rätt att det är här det serveras hummer.

Halv, hel, gratinerad, stek... Visa hela »