Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Strandvägen 1

3,2
26 betyg
Redigera Strandvägen 1
Strandvägen 1

Strandvägen 1 ligger, som namnet avslöjar, på en av stans finaste adresser. Här hittar du en lika klassisk som omtalad restaurang med lyxig atmosfär, årstidsanpassad meny och populär uteservering under sommaren. Men också dj:s, livemusik och söndagshäng.

Användarbilder på Strandvägen 1 Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Strandvägen 1 av Mimmi S.
  • Bild från Strandvägen 1 av Mimmi S.
  • Bild från Strandvägen 1 av Mimmi S.
  • Bild från Strandvägen 1 av Mimmi S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 aug 2018

Här för en AW under de fortfarande kalla månaderna (ja, innan sommaren 2018 var det faktiskt kallt också!), vi satt då på deras uteservering och njöt i solen i ögonen med deras värmare på högsta nivån - helt fantastiskt! Där sitt... Visa hela »

18 jan 2019

Trevligt ställe oavsett tid på dagen! Personligen föredrar jag kvällarna med event och frukostarna! Perfekt ställe att gå till om man ska möta någon vid 7.30 innan jobbet för frukost. Jag rekommenderar frukostpaketer eller gröten, supergott!

20 apr 2016 · Uppdaterad

Jag åt helglunch här för ganska längesen nu, men jag kommer ihåg att vi tyckte det trevligt och gott, men inget spektakulärt. Åt däremot en otroligt trevlig frukost här om dagen som jag har bättre minne av. Kostar gör det så klart (typ... Visa hela »

6 jun 2019

Vårt kvarterskrog! Passar utmärkt för frukost, brunch, lunch, middag eller bara ett glas vin. Fantastisk mat och god service!

28 aug 2019

Trevlig ställe för lunch, brunch och drinkar. Louis Vuitton-väskorna trängs svettigt bland dess plattångade ägare. Men förutom det, eh, snofsiga klientelet är det himla trevligt! Personalen är härlig, maten god och ölen kall. Mer än så... Visa hela »

14 maj 2020

Det är trevligt att komma hit, men tyvärr är det aldrig mitt förstahandsval då jag tycker priset är för högt i förhållande till vad som levereras mat- och servicemässigt. Speciellt när en favorit som Diplomat bara ligger några meter... Visa hela »

5 mar 2018

Härligt ställe med hög service! Lika trevligt att ta en drink i baren, som att äta på uteserveringen. Har bara ätit råbiffen, men det finns en god anledning att det har blivit en favorit. Bra cocktails och trevlig personal i baren. Mycket folk på kväll... Visa hela »

1 nov 2018

God mat, grym service och alltid fullbokat. Väldigt härligt med restauranger som tänker på musikupplevelsen ihop med den goda maten, jag var här och såg Plura’s ”krogshow” och det var toppen.

14 jan 2020

Har varit här på aw och även på nyårsbrunch. Goda ostron, trevlig miljö och trevlig personal!
Omeletten med varmrökt lax som jag beställde var lika god som om jag hade gjort den själv. Man kanske inte kan förvänta sig något mer med... Visa hela »

14 dec 2017

Fantastisk frukost! À la carte menyn är också god, som tryffelpastan/risotton eller poké bowl. Tillhör inte min favorit då det ofta kan vara trångt och servicen inte håller...

8 jun 2017

Jag måste erkänna att jag länge var skeptisk till stället utan att faktiskt ha besökt det - främst baserat på vänner åsikter. Visade sig att jag varit ute och cyklat... Åt en fantatiskt entrecote, goda förrätter (delade lite med sä... Visa hela »

31 okt 2018

Konstant fullt och nästan omöjligt att få bord utan bokning.
Har testat brunch, middag och AW.
Jag skulle beskriva stället som Riche storebror. Liknande klientel men genomsnittsåldern är 30 plusare. Inredningen är elegant och snyggt från golv till... Visa hela »

1 maj 2019

Hängde här jämt när krogen öppnade, bra mat grym personal och tjenis med vakterna, sen lite mer än ett år hände det något med krogen, personalen tankspridd, vakterna sura, maten torr och oinspirerad, det som alltid gjorde stället var musiken och g... Visa hela »

6 mar 2019

Trevligt ställe för en AW och lite finare middag. Jag åt bifftataki till förrätt och den rödvinsbrässerade o kinden. Förrätten var supergod men oxkinden var dessvärre en mindre smock. Smakade nästintill ingenting. Men allt som allt, trevligt st... Visa hela »

7 okt 2016

Här är ocker som socker...

Jag står fortfarande för min förra recension. Ibland är det fantastiskt och ibland är det svajigt. Den senaste tiden har dock servicen förbättrats avsevärt. Stort plus i kanten.

Något som också... Visa hela »

10 feb 2017

Trevlig miljö och vällagad mat.

Listad i: Brunch
4 mar 2019

Trevligt för brunch, fin lokal och trevlig stämning men maten är inget utöver det vanliga, och inte prisvärt. Håller mig till deras pannkakor, som förvånansvärt nog är underbara!

12 maj 2016

Schysst ställe med fin inredning, trevlig personal. Har varit här på några AWs i solen på uteserveringen, det är kanske inte det billigaste stället, men så ligger restaurangen på bästa adressen i stan och har i princip sol hela dagen. Frukosten... Visa hela »

20 apr 2016

Trevligt ställe med riktigt snygg inredning. Fransk-svenska rätter lite à la Nybrogatan, dock något dyrare. Det klassiska öfvre klientelet är så klart på plats men personalen är supertrevliga.

18 jun 2021

Under ALL kritik med servicen. Gå inte hit.

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.