Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Supper Gården

3,6 • 11 recensioner
Supper Gården

Sydamerikanska Supper huserar vanligtvis i en källare på Tegnérgatan, men sommartid flyttar en del av konceptet till uteserveringen Gården på Norra Latins gamla skolgård mitt i city. Fylld med växter, fåtöljer och små lampor bjuder uteserveringen på latinamerikanska smaker och drinkar i avslappnad anda. Filosofin är att upplevelsen ska vara gemensam, vilket exempelvis innebär att maten går att dela sinsemellan.

Obs. Endast öppet under sommaren, från maj månad.

Se även Supper

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 jun 2019

Här kan man alltid räkna med att stämningen är på topp. Att man får god mat och goda drinkar.
Varje sommar har jag hamnat här och även i sommar kommer man kunna hitta mig här med vännerna.
Stor Uteservering där solen ligger på,... Visa hela »

7 aug 2019

Supper Gården är ett ställe jag har velat gå till ända sen jag flyttade till Huvudstaden, vilket är 1 år (observera att mitt besök var innan sommaren). Det som främst lockat mig är obviously maten men även stämmningen som jag hört s... Visa hela »

8 jun 2019

Idén är bra men det är sådant fake it till you make it stämning att det känns som att man är med i Mean girls high school. Servicen tar sig friheten att proritera vänner och bekanta och är ganska tydliga med att visa irritation ifall du är en i th... Visa hela »

6 aug 2019

Det var självaste Piña Colada dagen så jag testade en Clarified Piña Colada (en filtrerad). Ett nytt favoritställe för drinkar😊

De levererade som vanligt god mat men den bästa var tartaren med maränger, konstig kombo som funkade😊. Rekommenderar v... Visa hela »

Listad i: Bra drinkar
14 jun 2018

Ett måste varje sommar! Jag gillar det verkligen, det är stort och snyggt, fräscht och alltid bra service. Gården är uppdela i två, en lite enklare del som serverar burgare och beställningarna sker via baren och en lite "finare" del med bordservice oc... Visa hela »

Listad i: Afterwork - Sommar
26 maj 2018 · Uppdaterad

Det här är en stark 4. Vi var ett jobbgäng på 8 pers som hade bokat bord på gården en fredagkväll, vi är hungriga av oss så de rekommenderade avsmakningsmeny där de bara langar in allt möjligt och ser till att vi blir mätta. Alla deras... Visa hela »

6 sep 2019

Stockholms största uteservering? Ofta fullproppat med människor, ofta gott i glasen och gott på tallrik. Veva in deras sötpompa och en fläderdrink med dina bästa vänner, tänk att "så här gött kan livet få va".

27 jun 2018

Av alla uteserveringar/sommaröppna restauranger tycker jag Supper gården serverar den bästa maten

18 apr 2018

En favorit på sommaren! Så mysig uteservering med härlig inredning och skön musik. Goda drinkar och god mat som vanligt!

Listad i: Sommarfavoriter
23 aug 2019

Vanligtvis brukar vi komma och gå nöjda från Supper. Den här gången fick vi ett glas som skar upp min pappas läpp, ett svart hårstrå (ingen hade svart hår i sällskapet) i maten (igen, i min pappas mat) och extremt sen dessert som i slutänd... Visa hela »

31 jul 2017

Supermysigt ställe med goda drinkar och gott snacks! Avslappnad mysig glad atmosfär med mycket trevlig personal! Väldigt skönt att sitta ute med frisk luft men man fryser inte alls även om man stannar sent på natten. Toaletterna var rätt ofräscha men eftersom... Visa hela »