Sushi Sukai Grev Turegatan

4,0
2 betyg
Redigera Sushi Sukai Grev Turegatan

På Sushi Sukai är ambitionen att skapa en smakrik och färgglad matupplevelse med ett brett urval av sushi, sashimi, bowls och varmrätter till både lunch och middag. Lokalen på Grev Turegatan är modern och stilren med sobra toner, växter och dekorationer. Välj om du vill äta på plats eller köpa med dig take away.

Sushi Sukai erbjuder både lunch- och en kvällsmeny. På lunchmenyn kan du välja bland olika sorters sushi och sashimi samt tillbehör som kimchi och sjögrässallad. Du hittar även varmrätter som yakiniku och bibimbap. Kvällsmenyn har fokus på japanska tapas och bjuder bland annat på olika sorters tempura och tataki. Du hittar även klassisk sashimi och nigiri. Beställ in lite olika rätter att dela på om du vill få många smakupplevelser under en och samma middag.

Som kontrast till de färgsprakande maträtterna är lokalen modernt inredd i sobra toner, där svart marmor möter mörkt grågrön sammet, växter och levande ljus. I lokalen finns både mindre och större bord för sällskap i olika storlekar. Känner du för att ta ett glas eller en drink före maten kan du slå dig ner i baren där det serveras allt från vin och öl till cocktails. För dig som hellre beställer take away går det att välja bland alla rätter från både lunch- och kvällsmenyn.

Se även Sushi Sukai Hantverkargatan, Sushi Sukai Storgatan

Användarbilder på Sushi Sukai Grev Turegatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Sushi Sukai Grev Turegatan av Catrin M.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 nov 2022

Måste ändå säga att detta är en gömd liten pärla 🎉🥳. Vi testade deras lunch. Väldigt mysiga lokal. Bra service. Prisvärd och god sushi. Stod mellan en fyra och en femma men tyckte det var riktigt grymt så fem🥳

Listad i: Bra lunch i city
4 jan 2023

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

14 okt 2021