Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Svenska Hamburgerköket

3,5
12 recensioner
Redigera Svenska Hamburgerköket
Svenska Hamburgerköket

Efter succén med Svenska Sushiköket gjorde krögarna Jan Leijon och Peter Wachler en helomvändning och öppnade i april 2013 Svenska Hamburgerköket vägg-i-vägg. Kvalitetskött av högrev, bringa, sadel och en liten del hängmörat kött skapar snabbmatshamburgare av högsta klass. Mycket är ekologiskt och närproducerat.

Se även Svenska Sushiköket, Svenska Pizzaköket

Användarbilder på Svenska Hamburgerköket Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 sep 2020

Bra hamburgare och jättegoda pommes och såser. Trevligt att man kan dricka öl eller milkshake till. Tyvärr är servicen ganska usel och väntan på maten lång. Personalen är oengagerad och verkar inte bry sig så mycket om att göra ett bra jobb. Visa hela »

11 sep 2019

Goda, rediga burgare. Inget nyskapande precis, men väldigt bra!

15 sep 2015

Riktigt bra burgare, och därför lite synd att inte själva stället i sig är roligare. Åk hit och hämta med dig mat! För övrigt härlig detalj att de är pragmatiska med sällskap där vissa vill ha mat från svenska sushiköket vä... Visa hela »

18 jan 2015

Svenska Hamburgerköket har hypats en del av vissa sedan öppningen för några år sedan. Många vet dock fortfarande inte vad det är, vilket man borde göra om man är hamburgerintresserade (vilket de flesta är nuförtiden). Dock tycker jag inte rik... Visa hela »

24 aug 2015

Vad ska jag tillägga som ännu inte sagts? Kanske just min tvekan om antalet stjärnor är det som behöver sägas. Det klart att det är en god hamburgare även om jag föredrar att ta en dubbelburgare eftersom då känns brödet mer rimligt i fö... Visa hela »

14 apr 2015 · Uppdaterad

Svenska Hamburgerköket är, trots hajpen, så opretentiöst och sympatiskt att man vill ge det en stor kram. Enda invändningen är den vegetariska burgaren (någon form av svampburgare friterad i cheddar), annars gillar jag verkligen menyn och deras stora fokus på... Visa hela »

19 sep 2015 · Uppdaterad

Svenska Hamburgerköket (”SvHK”) hamnar inredningsmässigt i kategorin förvirrad New York-wannabe. De nakna tegelväggarna och den kopparfärgade bardisken skär sig på ett lagom sunkigt sätt med bänkryggarna beklädda med skinn från res... Visa hela »

27 maj 2015

Grymt burgarhak! Bra meny med många olika burgare att välja mellan. Förutom burgarna som är helt magiska är pommes fritesen något utöver de vanliga, otroligt bra. Överskattat är dock ölprovningen.

Helt klart värt resan.

29 okt 2018

Väldigt fettig hamburgare och fettig sås till! Dyster trist inredning stenhårda bänkar och stolar! Ölen är god!

24 jan 2018

Vill gärna ge 1/5, men stället har så få recensioner att det känns lite taskigt. Burgarna kan vara riktigt bra, men de kan också misslyckas totalt ibland. Allt från perfekt stekta, saftiga burgare, till salta och extremt torra stackare. Deras pommes är ing... Visa hela »

18 nov 2015

riktigt bra burgare

6 apr 2016

Här hittar ni Stockholms bästa! Med goda pommes & chili bearneise till det - 5 av 5.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.