Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tabbouli Södermalm

4,0
3 recensioner
Redigera Tabbouli Södermalm
Tabbouli Södermalm

På Tabbouli frossar man i libanesisk mat. Smakrikt, intimt och bra service är ord som ofta kommer på tal när man besöker denna lilla kvarterskrog. Här vill man erbjuda en helhetsupplevelse.

Det är svårt att inte gilla libanesisk mat. Tabbouli är ett omtyckt alternativ för den som är sugen på meze, libanesiska smårätter. Här består menyn av allt från hummus till grillspett och hela avsmakningsmenyer med lite av varje. Även vinlistan har libanesiska drag för att matcha maten.

Det är inte bara de libanesiska smakerna och den genuina matlagningen som står i fokus för Tabbouli. Tanken är nämligen att man ska få en helhetsupplevelse på restaurangen. Miljön går i samma libanesiska stil, med snirkliga detaljer, röda väggar, tunga draperier och mysbelysning.

Se även Tabbouli Kungsholmen, Tabbouli City

Användarbilder på Tabbouli Södermalm

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 aug 2018 · Uppdaterad

Är du en sucker för meze mat? Du MÅSTE äta här!! Har varit på tabboli flera gånger och de levererar alltid topnotch mat och deras portioner är generösa. De erbjuder alltid en matlåda för att ta hem resterna, vilket är toppen för mi... Visa hela »

10 jul 2017

Vi beställde avsmakningsmeny 1, där det är 16 kalla och varma rätter för minst 2p (ingen grillmix som det är i avsmakningsmeny 2). Wow vad gott, och wow vad mycket mat! Vi var tre personer och vi alla hade kunnat ta varsin doggybag efteråt, vilket de också e... Visa hela »

13 apr 2019

Översätt till svenska »

Trevlig personal, mysig lokal, bra utvalg av libanesisk vin. Maten var tyvärr lite tråkig.

Så tycker pressen

4 av 5 · DN Krogkommissionen · 2008-03-17

“De efterföljande grilltallrikarna med lammspett, lammkotletter och kyckling är så där bra som många drömmer om inför den stundande grillsemestern.”