Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Taste of Scandinavia

1,7
3 betyg
Redigera Taste of Scandinavia

I den stilrena restaurangen på terminal 5 är det ekologiskt och närproducerat som gäller. Köttet är från småskaliga kravgårdar, fisken färsk och miljömärkt. Här kan du äta frukost, lunch, brunch eller en middag i väntan på din avgång då restaurangen ligger efter säkerhetskontrollen.

Användarbilder på Taste of Scandinavia Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 maj 2019

Overpriced, men ja det är väl allt på flygplatser! Första caféet man ser och blir lätt att jag hamnar här då det är nära och enkelt.
Senast delade Jag och sällskapet på en räkmacka som var lagom stor för två, mitt... Visa hela »

30 aug 2022

Den vid gate 17-24 .hon höll på att öppna när vi skulle åka och flera personer gick fram och fråga när hon öppna, då skrek och va otrevlig.”ser ni inte jag håller på vet inte när jag öppnar.otrevligaste människa jag tr... Visa hela »

14 apr 2022

200kr för en frusen burgare med max 30% kött, inte med pommes utan chips! Jag vet uteliggare som äter godare mat än det "kocken" slängde ut på min tallrik. Det är inte ens rimligt om tallriken ingår och man får gratis massage under hela må... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.