Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Tehran Grill Södermalm

4,3
3 recensioner
Tehran Grill Södermalm

Stockholm har fått en alldeles egen persisk grillrestaurang, där inte bara maten spelar huvudroll. Halva upplevelsen är den stämningsfulla inredningen. Som namnet avslöjar serveras här främst grillade rätter med stor fokus på kolgrillade spett. Även flera sorters ris, bröd och olika röror får plats på menyn bland persiska tillbehör.

Se även Tehran Grill Vasastan

Användarbilder på Tehran Grill Södermalm

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 feb 2020

Jag har inte haft någon direkt uppfattning om persisk mat tidigare, maten här blev jag glatt överraskad av. Lokalerna och inramningen gjorde det till en romanistisk och mysig afton.

1 feb 2017

Besökte Tehran Grill nu under Krogveckan och är så nöjd! Fantastisk mat verkligen, alla i mitt sällskap valde olika huvudrätter och samtliga var mer än nöjda. Extra plus för den mysiga och stämningsfulla inredningen

21 dec 2015

Väldigt god och gedigen Persisk mat. Lammspetten var supergoda och saftiga. Värt ett besök. Litet minus att nån ölsort och någon annan dryck stod med i menyn som inte fanns i sortimentet.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.