Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Tellus Pizzeria

2,0
7 betyg
Redigera Tellus Pizzeria

Det finns pizzor värda att vallfärda till i Midsommarkransen. Tellus Pizzeria erbjuder precis det du förväntar dig av en klassisk pizzeria - här ligger fokus på att baka bra pizzor med färska råvaror. Inredningen är ingenting extravagant eller fancy, men det är inte heller vad gästerna förväntar sig, här får man precis det man suktar mest för en bakisdag eller när suget för snabbmat sätter in - kvalitetspizza till billig penning.

Användarbilder på Tellus Pizzeria Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 dec 2022

Det där med Trocadero är ett stående skämt från ägaren och inget försök att pracka på folk läsk. Herregud, människor alltså. Supertrevlig personal och god mat. En av få snabbmatsrestauranger där det är trevligt att ä... Visa hela »

1 maj 2022

Du kan köpa bättre pizza någon annanstans för de priserna.Dessutom försöker de sälja dig en drink du inte beställt. dålig stil

4 dec 2020

God pizza, men riktigt snålt upplägg då de tar betalt för pizzasalladen. Sen försöker de pracka på mig Trocaderoläsk som jag inte beställt. Jag blir riktigt förbannad och tror faktiskt inte jag går dit mer. Gillar inte den snikna stilen s... Visa hela »

17 dec 2020

Sladdriga, undergräddade och smaklösa pizzor, även för mycket ost. Bara dålig kvalitet helt enkelt

19 sep 2015

Kransens bästa pizza.

2 aug 2019

Översätt till svenska »

Too greasy, thin and overall poor quality pizza

28 maj 2016

Helt ok pizza men väldigt snål personal. Vill du byta en ingrediens mot en annan kostar det en tia och pizzan är ofta dåligt gräddad, även om man sagt till om det innan.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.