Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Texas Longhorn Östermalm

2,3
4 recensioner
Texas Longhorn Östermalm

Här serveras amerikanska biffar, Texasrätter, fajitas, burgare och ett av Nordens största utbud av hantverksmässig tequila. Texas Longhorn på Östermalm har, förutom Stockholms kanske bästa Texasbiffar, även en lunchservering. Då är stället väldigt ofta fullt, men får man plats smakar det också väldigt gott. De tar inte bordsbokningar, så det gäller att vara där vid elvatiden om man ska ha en chans.

Användarbilder på Texas Longhorn Östermalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Texas Longhorn Östermalm av Annelie V.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 feb 2019

Om jag hamnar på Texas så brukar jag alltid ta denna halloumi ceasarsallad. Bra portion och halloumin är krispigt friterad.
Texas i Östermalms saluhall är mysig och personalen trevlig.
Min partner tar också alltid samma rätt, chicken Bontana.
En r... Visa hela »

22 dec 2014

Ribsen är goda, men hamburgarna har blivit frånsprungna senaste åren med alla nya hamburgerhak som poppar upp. Pommesen är fortfarande breda som potatisklyftor, något jag trodde alla hade fattat att ingen gillar vid det här laget. Plus för frysta glas när d... Visa hela »

29 maj 2015

Gillar halloumiburgaren men skippar gärna pommes fritesen i allmänhet.

25 okt 2017

Värsta vegetariska hamburgare jag har ätit någonsin, torr och smaklös + torra, tjocka pommes. Överprisad snabbmat som skall undvikas.