Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

TGI Fridays Täby Centrum

3,0
1 recension
TGI Fridays Täby Centrum

Fridays i Täby Centrum bjuder på fredagskänsla hela veckan. Bortsett från att umgås över amerikanska klassiker och barhäng kan man se matcher på storbildsskärm och boka in ett avskilt chambre séparée för speciella tillfällen. Eller varför inte kombinera en lunch med lite shopping?

Fridays finns på flera ställen i Stockholm – alla lika amerikanska. Restaurangen inne i Täby Centrum är inredd i rustik stil med tegelväggar, industrilampor och inramade fotografier från andra sidan Atlanten. Här finns det plats för såväl barnfamiljer som för kompisgäng och kollegor. Menyn innehåller bland annat olika hamburgare (såsom Jack Daniel’s-burgaren), ribs, wings, pasta, milkshakes och en separat barnmeny. Men också maffiga desserter som sundae, ”Brownie Obsession” och ”Oreo Madness”. Även lunchen bjuder på hamburgare, ribs, caesarsallad och andra klassiker till humana priser.

Är du sportintresserad så visas matcher på storbildsskärm i baren, där man även kör afterwork varje vardag. Här serveras mat och alkoholfria drinkar från öppning till stängning. Restaurangen har även ett privat rum som kan bokas när man vill ha en avskild lunch eller middag, eller när det är dags för lite mer speciella tillfällen som födelsedagar, jobbfester eller kanske en stor fotbollsmatch. Här kan man även ha heldagsmöte, med eller utan mat.

Se även TGI Fridays Stureplan, TGI Fridays Kungsträdgården

Användarbilder på TGI Fridays Täby Centrum

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 feb 2020

Helt OK! Var med en annan farsa och spelade minigolf med knoddarna och sedan hit. Min Spicy Avocado Chicken var ju inte särskilt "spicy" men ganska mofflig. Bekantingens burgare var schysst, men ungarnas burgare var (typ) Sibyllaburgare med nada på.

Servicen snabb och... Visa hela »