Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Trattoria Grazie

0,0
0 recensioner
Trattoria Grazie

På Lilla Essingen hittar du Trattoria Grazie, en italiensk restaurang som bjuder på traditionella napolitanska pizzor, färsk pasta, sallader och hemgjord italiensk glass, gelato. På sommaren kan man ta något svalkande på uteserveringen med utsikt över vattnet.

Det napolitanska köket står i fokus för kvarterskrogen Trattoria Grazie som ligger på Primusgatan. Här kan du mätta magen med mängder av italienska pizzor och pastarätter, men också panini, sallader och italienska desserter. Pizzorna görs med ”Tipo 00”-mjöl, italienska tomater och ost av sorten fior di latte D.O.P, och har man rum kvar för dessert så kan man avrunda med en nutellapizza med jordgubbar och glass. För den som älskar just glass så finns även hemgjord italiensk gelato som serveras direkt från marmordisken.

Även lokalen går i italienskt stuk, med en hel vägg som pryds av ett svartvitt fotografi från de slingrande italienska gränderna. Här kan man bänka sig vid höga träbord och blicka ut genom fönster som går från golv till tak. På somrarna ställs bord och stolar ut på uteserveringen bara några steg från vattnet. Vill man ta sig ett glas så serveras både ”birra” (öl) och vin.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Trattoria Grazie!

Användarbilder på Trattoria Grazie

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.