Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tvätteriet

5,0 • 1 recension
Tvätteriet

I samband med öppnandet av Adam/Albin tillkom även Tvätteriet vägg i vägg. Lokalen hyste tidigare en kemtvätt; nu serveras lunch om dagarna och man arrangerar även matkurser och skräddarsydda privata middagar kvällstid.

Tvätteriet drivs av kockduon Adam Dahlberg och Albin Wessman, vars hyllade finkrog Adam/Albin ligger precis intill. Med Tvätteriet satsar de på ett lunchkoncept som speglar den mat som de lagar till sig själva, nämligen i form av stärkande och nyttiga ”comfort bowls”. Lunchen serveras alltid i djupa skålar och kan bestå av exempelvis nudlar, risrätter, grytor eller sallader. I centrum står fina råvaror, mycket grönt och fokus på det ”smarriga”.

För den som vill lära sig mer om matlagning arrangeras matkurser med nytänkande och inspirerande måltidsupplevelser. Tillagningen kretsar kring eld, rök och glöd med kolgrillen mitt i köket. Här tillagar man mat på fina råvaror och delar med sig av sina knep. Det går även att hyra restaurangen för skräddarsydda mingel- och middagstillställningar.

Se även Adam/Albin, Raamen

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Fredric E.

Ett av Stockholms bästa lunchställen