Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ulriksdals Värdshus

4,8
4 betyg
Redigera Ulriksdals Värdshus

Ulriksdals Värdshus är en riktig klassiker, vackert belägen strax utanför Stockholms stadspuls. Här är det klassisk mat i modern tappning som gäller året runt, med allt från julbord till kräftor och smörgåsbord. Gillar man lite lantlighet och det genuint svenska trivs man bra här. Passa även på att ta en promenad i Ulriksdals slottspark när du är på plats.

Med vackert läge vid Edsviken i Solna lockar Ulriksdals Värdshus med såväl restaurangbesök som fest och bröllop. Att sitta ute och fika i trädgården efter en promenad i Ulriksdal hör också till många stockholmares sommarnöjen. För den som är sugen på lunch eller middag serverar värdshuset en meny med mycket fisk och kött, även som helglunch. Missa inte heller smörgåsbordet som serveras till lunch måndag till lördag och under hela söndagen. Restaurangen har öppet året runt och dukar vintertid upp ett klassiskt julbord i stämningsfull anda. Sedan hösten 2016 drivs värdshuset av Svenska Brasserier som bland annat äger Sturehof, Riche, och Teatergrillen.

Också möten och fester går att arrangera på värdshuset. Här finns flera rum för både små och stora sällskap, bland annat matsalar, foajé och en ljus glaspaviljong som invigdes av drottning Silvia 1987. På värdshusets övervåning ligger en stor festlokal som har en balkong med utsikt över vattnet där man kan ta sin fördrink. Längst ner i huset finns en vinkällare som passar bra för lite mindre sällskap. Vill du ha ett riktigt klassiskt bröllop? Kombinera bröllopsmiddag på värdshuset med vigsel i trädgården.

April till oktober håller Emmer till på Ulriksdals Värdshus.

Användarbilder på Ulriksdals Värdshus Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Ulriksdals Värdshus av Katarina D.
  • Bild från Ulriksdals Värdshus av Katarina D.
  • Bild från Ulriksdals Värdshus av Annelie V.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
13 sep 2018

Yes. Femma!! Var här nyligen på en arrangerad middag med tre-rätters. Alla vet att det är vacker miljö men maten är riktigt bra också. Oxfilén med potatispuré och rödvinssås var topp, även efterrätten här på bild hel... Visa hela »

14 jan 2020

Absolut en femma! Har varit stammis här på deras julbord de senaste 6 åren och även varit här på en fantastiskt 3-rätters middag.

Alltid jättebra service, maten har aldrig gjort mig besviken och miljön sen.
Lika fint på vintern nä... Visa hela »

26 apr 2017

Här har jag tillbringat varje december hela min uppväxt på deras klassiska julbord och även under andra tillställningar och firanden. De är få ställen som känns så genuina och klassiska som Ulriksdals Wärdshus. Hörde att de bytt äga... Visa hela »

4 dec 2018

Fantastiskt pompös lokal. Inrett i helvit och är en sommarnattsdröm. Ljust och avkopplande, underbar service och trevlig atmosfär.
Omgivande parken är rogivande och utmärkt för en promenad innan/efter maten.
Restaurangen är inte direkt lättillgä... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.