Vår Pizza

3,6
11 betyg
Pizzaställe

Vår Pizza i Aspudden drivs av två isländska vänner som har hämtat inspiration från pizzarestauranger i Brooklyn. Här är tanken att man ska kunna umgås med familjen och äta gott.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Vår Pizza Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Vår Pizza

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 jan 2021

Mysigt ställe, glest mellan borden, rogivande inredning och avslappnad stämning!
Ligger bra till mitt i Aspudden, känns som småstadsidyll när man tittar ut från de stora fönstren!
Bra meny, de har tänkt till med toppings och smakkombinationer, det sk... Visa hela »

1 jan 2021

God pizza med spännande toppings till rimligt pris (ca 110 pix)! Lite för degig pizzabotten för min smak men plus för rikligt med topping. Av de två vi beställde: California Veggie och Green Arugula var den sistnämnda en klar favorit! Vi tog take away men restaura... Visa hela »

3 feb 2021

Dålig bowl och tråkiga pizzor, smakar som grandiosa fryspizza

28 jun 2021

Härlig hak i genuina Aspudden. Trevligt och mysigt och de har verkligen lyckats med "hemma" känslan. Maten tycker jag är supergod, har testat ett par pizzor och min favorit är Nduja som har lite sting. Nu på sommaren är uteserveringen en riktigt hit, hä... Visa hela »

31 jul 2021

Fick en pizza med förkokt potatis i tjocka bitar på. Var inte gott. Verkade rörigt i köket, och såg efteråt en bild i detta forum på samma pizza med lövtunt skurna potatisskivor tillagade på pizzan, så jag mailade dem och berättade och stä... Visa hela »

23 jun 2021

En mycket trevlig pizza-restaurang!! Med betoning på att hänga länge. De har väldigt goda ”hipster-pizzor” och har även bowls på menyn. Miljön är väldigt hemtrevlig. Man kan även sitta ute samt nere i källaren. Hit kommer jag ofta!!

1 jun 2021

Översätt till svenska »

Goda pizzor och lagom bred meny. Min favorit är Västkusten. Har beställt mest för avhämtning men kommer sitta i restaurangen nästa gång - ser jätte mysigt inne!

8 dec 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Mycket mysig restaurang med bästa intryck! läckra hälsosamma pizzor, vacker modern inredning, bra service! är rekommendera till alla! Jag skulle vilja komma tillbaka hit om och om igen.

15 jun 2022
28 feb 2022
28 nov 2021