Vi-Na Fresh Drottninggatan

5,0
1 betyg
Redigera Vi-Na Fresh Drottninggatan

Upplev vietnamesiska smaker på Vi-Na Fresh. Du hittar dem på Drottninggatan, en av Stockholms mest välkända shoppinggator – perfekt för ett lunchstopp eller en middag när hungern gör sig påmind efter en lång dag. Här får du ta del av asiatiska fusionrätter som blandar traditionella och moderna smaker.

Vietnamesiska smaker tillagade med traditionella och moderna metoder, där fräscha smakupplevelser är devisen. I köket har Vi-Na Fresh inspirerats av en kultur som haft mycket inflytande från andra, därav mat tillagad med många olika influenser. Många av rätterna har en historia och har gått genom generationer, inte minst till några av kockarna som själva fått recept och kunskap i arv. Men trots traditioner vill Vi-Na Fresh uppmuntra till att tänka utanför boxen, och alltid välkomna nya smaker, kryddor och tillagningsmetoder.

På restaurangen på Drottninggatan finns det plats för små och större sällskap, vare sig du är här för lunch eller middag. Vill man kan man även beställa sin mat som take away. Lokalen är färgglad och avslappnad. Hit kan du lika gärna komma ensam, för att njuta av mat och egentid, som med sällskap. Ambitionen i köket och på hela restaurangen är att atmosfären ska vara hemtrevlig och inbjudande.

På menyn kan du hitta rätter som pho, vietnamesiska vårrullar och bowls – alltid tillagade med fräscha råvaror. Även bánh mì finns, en vietnamesisk version av baguette med färska grönsaker, protein och såser.

Användarbilder på Vi-Na Fresh Drottninggatan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 feb 2022

Fantastisk vietnamesisk restaurang! Ser ut som ett turisthak utifrån, men extremt värt ett besök. Bra priser, supergott, automatiskt och bra service!
Tyvärr inte speciellt handikappanpassat dock