Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Videgård Restaurant

2,2 • 14 recensioner
Videgård Restaurant

I Grand Escaliers gamla lokaler i Sturegallerian hittas numera restaurangprofilen Erik Videgårds japansk-peruanska restaurang. Här serveras "nikkei", ett kök som uppstod i Peru under 1800-talets immigration från Japan. Kändast är det kanske för den råa fiskrätten ceviche. Restaurangen, som ingår i Stureplansgruppen, har bland annat en rawfoodbar med 30 platser.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 sep 2018 · Uppdaterad

Recensionen avser lunch.

Erik Videgård är en riktig gigant i Krog-Sverige och det är tack vare honom vi numera äter riktigt god asiatisk mat. Han tog hit maten och för det förtjänar han en eloge. Att han blev Erik med hela svenska folket i Kockarnas Kamp... Visa hela »

17 mar 2019

Jag ville så gärna att detta skulle vara bra, fantastiskt bemötande och en lokal som är perfekt för en dejt. Vi hade fantastisk service från start till slut men maten var verkligen inte speciellt bra. Vi åt Nikkei-menyn och av 8 rätter var en per flight god... Visa hela »

6 okt 2018

Till Videgård går du om du vill betala för halvbra mat och dålig service. Eftersom detta är en relativt nyöppnad restaurang finns det såklart chans till förbättring- men jag var väldigt missnöjd med detta restaurangbesök!

Vi fi... Visa hela »

29 mar 2019 · Uppdaterad

Var här på alla hjärtans dag vilket var på en vardag. Vi fick väldigt bra service och när vi kom till restaurangen så var det Erik Videgård som tog emot oss.

Jag är ett fan av fusion så jag var väldigt förväntansfull inf... Visa hela »

18 okt 2018

Blev tyvärr ganska besviken på Videgård..

Tog jättelång tid innan vi ens fick beställa något att dricka. Maten fick vi beställa efter att vi suttit på restaurangen i ca 50 minuter. Vi beställde in ca 10 rätter och jag kan säga... Visa hela »

27 mar 2019

Var där mitt i veckan när stället var relativt nyöppnat! Hade fått lovande kritik om hur bra det skulle vara!

Blev så besviken på maten och på den dåliga servicen! Vi var inte mer än 3 sällskap och de hade svårt att få... Visa hela »

26 sep 2018

Var på smygpremiären av middagsrestaurangen i helgen. Vi körde på avsmakningsmeny och tillhörande vin. Maten var inte bra, inte för dess kostnad. Nymodern- teknisk mat med snygga uppläggningar och bra service. Maten höll helt enkelt inte måttet, rä... Visa hela »

29 apr 2019

Underbar krog med smaker från Asien. Trevlig atmosfär på restaurangen

16 feb 2019

Var ska man börja. Var på lunch på Videgård efter att ha sett herr Videgård på Sveriges mästerkock. Hade föreställt mig djupa asiatiska smaker och Sichuan pirr. Fick en ljummen soppa som smakade som 1/5 av en knorr kycklingbuljong och ingen sushuan t... Visa hela »

23 nov 2018

Hade sett fram emot detta resturang besök då vi älskar den här typen av asiatisk mat men blev jättebesvikna. Lång tid mellan rätterna. Snurrig service. Mediokra råvaror. Överprisade viner som dessutom serveras i vattenglas men framförallt: maten ä... Visa hela »

1 apr 2019

Översätt till svenska »

Was there for dinner in the beginning of March 2019.

Was pleasantly surprised that you could choose to try both the Nikkei and Chifa meny for two persons. However none of them were especially good. Had very high expectations after reading newspaper reviews about this place but none of the... Visa hela »

23 feb 2019

Fick vänta länge på maten, sen fick inte alla maten samtidigt. Vilket innebar att man fick äta innan de andra i sällskapet fått sin mat eller äta sin mat kall. Oproffsig personal som inte verkade ha koll på nånting. Efter att två gånger ta... Visa hela »

27 nov 2018

En sådan besvikelse! De flesta rätter med illa balanserade smaker, vissa av dem rent oätliga! en skickade vi tillbaka då det kändes som om kocken måste tappat hela flaskan med sesamolja i såsen, men servitrisen kom tillbaka med den med beskedet att "det sk... Visa hela »

20 okt 2018

Avsmakningsmeny där endast 2 rätter var goda, resten ganska smaklöst o trist. Lång väntan mellan rätterna, men framförallt alldeles för lite mat, så jag gick därifrån hungrig och fick äta igen när jag kom hem och då är ja... Visa hela »