Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Vigårda Barbeque

3,6 • 10 recensioner
Vigårda Barbeque

I Mood-gallerian hittar du ett lite lyxigare snabbmatsalternativ signerat Melker Andersson, Danyel Couet och Jonas Ålund. Med Vigårda Barbeque serverar F12-gruppen enkel snabbmat i fräsch kvalitetsförpackning.

 

 

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Thelma A.

Finns i princip inget bättre snabbmatsställen i närheten. Dock känns det som att kvalitéen skiljer sig från dag till dag. Bra priser, på öl och drinkar också. Kan vara lite bullrigt ibland.

Adam L.
Malin S.
Kristoffer R.

Riktigt bra burgare, överlägsen i sin prisklass. Bra för enkla eller snabba luncher och middagar, även aw. Kul att de ibland bjuder in djs och även håller nere priserna i baren

Fredric E.

Grymma burgare, goda tillbehör och korta väntetider.

Tummen upp!

Alice S.

Översätt till svenska »

There are better burger options in town. Meat was uncooked (no one asked how we wanted it) and burger was oily. Not a very good experience.

Fredrik R.

Originalburgaren är tveklöst den bästa snabbmatsburgaren jag ätit. Pommesen är i en klass för sig och spöar många av de flesta "finare" burgarställenas alternativ. Den lilla salladen som serveras till menyerna är ett fräscht tillbehö... Visa hela »

Enrico R.

De första gångerna vi besökte Vigårda gjorde de sig värda en definitiv 5a. Kvalité, pris, läge, uteservering, kort väntetid, och en bra meny: sallad på sidan och pommes, dippen. Det verkar som att råvarorna har tappat lite kvalité, kö... Visa hela »

Magnus Å.

Enkelt och tillgängligt, men konkurrensen på burgare är för hård i stan för att säga att detta är ett bra ställe för burgare. Jämför man med kedjorna, visst, men är det någon som gör det längre?

Per K.

En av mina favoriter i city. Burgarna är överlägsna i fast food-facket. Jag har testat originalburgaren, piggham och kyckling varav alla har varit riktigt goda. Även grym pommess och roliga dressingar. Restaurangen sväljer riktigt mycket folk så det finns nästan a... Visa hela »