Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Vinvalvet 1644 El Vasko

2,8 • 4 recensioner
Vinvalvet 1644 El Vasko

Mitt på Södermalmstorg döljer sig tapas- och vinbaren Vin Valvet i ett historiskt stenvalv från 1600-talet. Dyk ner under jord i ett av Söders äldsta stenhus och njut av vin och spanska influenser mitt bland läderdynor och vackert avskavda tegelväggar nära stadspulsen.

 

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Goda tapas, trevlig personal och mysiga lokal. Det behövs inte så mycket mer än så. Perfekt för en AW eller spontankväll. Enkelt och opretentiöst, hit är alla välkomna.

Fredric E.

Ingången till restaurangen ser inte mycket ut för ögat men när man går ner för trappan och kommer in i dom gamla anrika bergsvalven så känns det som man teleporterar sig tillbaka till 1600-talet (fast med en modern touch). Tapasrätterna är goda oc... Visa hela »

Malin S.

Ett mysigt ställe som osar karaktär, centralt läge vid Slussen. God och prisvärda tapas, entusiastisk personal. Perfekt för en dejt eller ett soft häng efter jobbet.

Fredrik D.

Servicen var trevlig och hjärtlig. De gamla stenvalven erbjuder en speciell och trivsam atmosfär.

Men på Vin Valvet ser vi inget av den omsorg om maten som är så utmärkande för pintxosbarerna i San Sebastian. Där slås man av den stolthet och p... Visa hela »