Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Vinvalvet 1644 El Vasko

2,8
6 betyg
Redigera Vinvalvet 1644 El Vasko
Vinvalvet 1644 El Vasko

Mitt på Södermalmstorg döljer sig tapas- och vinbaren Vin Valvet i ett historiskt stenvalv från 1600-talet. Dyk ner under jord i ett av Söders äldsta stenhus och njut av vin och spanska influenser mitt bland läderdynor och vackert avskavda tegelväggar nära stadspulsen.

Användarbilder på Vinvalvet 1644 El Vasko Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
23 dec 2014

Ingången till restaurangen ser inte mycket ut för ögat men när man går ner för trappan och kommer in i dom gamla anrika bergsvalven så känns det som man teleporterar sig tillbaka till 1600-talet (fast med en modern touch). Tapasrätterna är goda oc... Visa hela »

24 dec 2014

Goda tapas, trevlig personal och mysiga lokal. Det behövs inte så mycket mer än så. Perfekt för en AW eller spontankväll. Enkelt och opretentiöst, hit är alla välkomna.

9 apr 2015

Ett mysigt ställe som osar karaktär, centralt läge vid Slussen. God och prisvärda tapas, entusiastisk personal. Perfekt för en dejt eller ett soft häng efter jobbet.

22 sep 2017

Vad man vill ha av en vinbar med tapas. Skön personal som kan sina rätter och är uppmärksam på när man vill något. Sangrian var perfekt

7 feb 2020

Uselt bemötande och dålig mat. Gå inte dit!

5 sep 2015

Servicen var trevlig och hjärtlig. De gamla stenvalven erbjuder en speciell och trivsam atmosfär.

Men på Vin Valvet ser vi inget av den omsorg om maten som är så utmärkande för pintxosbarerna i San Sebastian. Där slås man av den stolthet och p... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.