Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Wijnjas Ost & Vinkällare

0,0 • 0 recensioner
Wijnjas Ost & Vinkällare

I en källare på Kungsholmen huserar Wijnjas, en anrik restaurang där det serveras mängder av ost och mat i rustik och mysig miljö. Här kan man givetvis även göra en djupdykning i vinets värld och samla vänner och kollegor till fester och konferenser. Eller varför inte fira afterwork i vinbaren?

Wijnjas Ost & Vinkällare har funnits sedan 1979 och miljön går i klassiska tecken; här är det dov belysning, intimt och romantiskt. Men Wijnjas är inte bara restaurangen för det romantiska paret. Hit hittar såväl vänner som företag för att äta och dricka. Utbudet rymmer för närvarande över 700 olika viner och mängder av ostar från stora delar av Europa. Här serveras rätter med många franska inslag, och för den som vill ha hela paketet erbjuds olika förkomponerade menyer med passande viner.

Wijnjas fungerar även bra för större sällskap, både privata och företag. I vinkällaren finns separéer för grupper på 10 till 80 personer, och stället kan skräddarsy såväl fester som konferenser. Här kan man kombinera middag med aktiviteter, såsom att lösa en mordgåta tillsammans. På onsdagar och fredagar arrangeras afterwork med ost, vin och öl i baren; ett bra tillfälle för den som vill bli guidad genom smakerna.

Under varmare månader kan man skippa mörkret i källaren och sätta sig på innergården, där Wijnjas uteservering huserar. Passa på att haffa en soffa eller ett litet bord och kombinera vin med mat i solen.

Se även Wijnjas Grosshandel

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Wijnjas Ost & Vinkällare!