Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Yuc!

3,7 • 23 recensioner
Yuc!

Om du inte har kommit iväg på semester till Mexiko än så kan Yuc! vid Odenplan vara ett litet substitut. Restaurangen har fått sitt namn efter delstaten Yucatán och serverar både mexikansk och peruansk fusion i stil med tacos och ceviche. Tanken är att menyn ska vara anpassad efter en budget som tillåter att gå ut och äta mitt i veckan och i baren hittar du även mexikanska alternativ såsom mezcal, tequila och öl. Bakom det hela står festfixaren Damon Rasti.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Nu har jag varit tillbaka på Yuc! och ätit. Den redan solklara femman består.

Skön stämning (hög ljudnivå) och ganska prisvärt, dock inte helt övertygad av maten ännu, men har bara testat en gång. Det var absolut gott, men inget speciellt, hade förväntat mig mer. Satt i baren, är nog lite annorlunda (inte maten, men i ö... Visa hela »

Riktigt bra ställe! Maten är strålande god. Servicen är lite slarvig men det har jag överseende med när jag äter i barmiljö. Jag skulle gärna se en enklare drinkmeny.

Med tanke på att jag inte är ett fan av mexikansk mat, måste jag ändå säga att jag gillade stället skarpt.

Jag och mitt sällskap trillade in för en sen och spontan middag, och fick ett bord, trevligt beläget mitt i restaurangen.

... Visa hela »

Sjukt prisvärt ställe och grymma tacos! Jag är verkligen en tacolover så detta ställe är magiskt i min smak. Ofta mycket folk som bidrar till en lite festligare stämning. Grymt bra för AW. Tacos+margaritas=<3

Riktigt trevlig restaurang som är väldigt prisvänlig! Härligt för större sällskap, otroligt trevlig personal!

Nu har jag varit på Yuc! två gånger och har faktiskt valt att sänka mitt betyg ett steg efter mitt andra besök. Stället är ruggigt populärt och svårt att få bord, och kanske är detta bidragande till att jag nu sänker betyget. För... Visa hela »

Perfekt middagsställe innan en blöt kväll på stan. god mat, hög (bra) musik, och avslappnad service.

Har valt att vänta med en rating på Yuc! eftersom jag hoppades på att den första gången (då det var helt nyöppnat) bara var nerver. Tyvärr har det inte hänt så mycket. Bra: god mat. Nice vibe. Glutenfria bröd finns utan konstigheter. Minus:... Visa hela »

Magiskt bra! Allt från från service, fördrink och mat till dessert:) Var där med jobbet och tror inte att alla varit så unisont nöjda innan.

Härlig stämning och miljö, riktigt bra mat, bra personal. Musikvalet något oklart med väldigt varierande tempo under kvällen. Det, och ihop med volymen, gjorde att det var svårt att inte tänka på själva låtarna och bidrog i viss mån ti... Visa hela »

Vi tog en spontan fredags-aw här och hade turen att få bord. Fantastiska drinkar, trevlig personal, kontakter vid varje bord (perfekt efter en hel jobbdag och när man vill kunna beställa Uber hem).

Vi var extremt trötta och kunde inte bestämma vad vi ville ä... Visa hela »

Grym stämning i baren! God mat! Goda drinkar! Grym personal!

YUC! imponerade inte. Servicen var bra, maten var okej och priserna var sådär. Gillade dock miljön och stämningen - det var helt fullt när jag var där. Kommer inte gå tillbaka på ett tag men så småningom ska jag ge dom en ny chans, för då... Visa hela »

Vilket jävla prettoställe! 130 spänn för två löjligt små tortilla med nån ihjälskrämd kyckling på. Och tacosarna var så små och smaklösa att de skulle passa bättre i ett dockskåp.

Och vilka rätter i... Visa hela »

Jag och mitt sällskap blev magsjuka efter besök på YUC, och fick vara hemma två dagar från jobbet. I återkoppling med restuarangen fick vi mycket dåligt bemötande. Kommer inte gå dit igen

Genuint bra mexikansk mat med en enkel meny och många små goda rätter där ingredienserna är vällagade och välkomponerade. I en perfekt värld hade detta varit stället att gå med ett gäng vänner för att sitta ner och äta lite av... Visa hela »

För hög musik och riktigt otrevlig personal. Kommer inte att gå dit igen.

Sida 1 av 2