Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Yuc!

3,7 • 27 recensioner
Yuc!

Om du inte har kommit iväg på semester till Mexiko än så kan Yuc! vid Odenplan vara ett litet substitut. Restaurangen har fått sitt namn efter delstaten Yucatán och serverar både mexikansk och peruansk fusion i stil med tacos och ceviche. Tanken är att menyn ska vara anpassad efter en budget som tillåter att gå ut och äta mitt i veckan och i baren hittar du även mexikanska alternativ såsom mezcal, tequila och öl. Måndag till fredag serveras även lunch i form av tacos från en enklare meny. Bakom det hela står festfixaren Damon Rasti.

Se även Yuc LatAsian

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Tycker inte maten är wow men klart godkänt. Lokalen är däremot jäkligt snyggt inredd.

Nu har jag varit tillbaka på Yuc! och ätit. Den redan solklara femman består.

Skön stämning (hög ljudnivå) och ganska prisvärt, dock inte helt övertygad av maten ännu, men har bara testat en gång. Det var absolut gott, men inget speciellt, hade förväntat mig mer. Satt i baren, är nog lite annorlunda (inte maten, men i ö... Visa hela »

Härlig stämning och goda drinkar i baren, god tacos på menyn. Älskar deras ceviche, men tyvärr finns den in på barmenyn (om man missat att boka bord vilket jag ofta har). Rekommenderar även de friterade ostronen (även för den som inte gillar ostron). Fu... Visa hela »

Jag tröttnar aldrig på Yuc! Passar perfekt för en middag innan utgång, en AW där man vill ha nått litet att äta eller bara hänga i baren. Härlig lokal, go personal och bra musik. Yuc piggar upp och passar extra bra i vintermörkret.

Favoritstället för både middag och AW! Känns lite som man glider in på en grym hemmafest när man kommer, med härlig musik och härliga kompisar (som i detta fall är servitriser). Grymma drinkar, priser och riktig "håll käften" tacos. Visa hela »

Listad i: Bästa AW

Jag tycker verkligen bra om denna restaurang. Om man är i partymood så är det ett optimalt ställe att dyka in i för att dricka goda drinkar eller ta något att äta i bardelen. Har du ambition att ha en trevlig middag och har missat att boka bord och du får s... Visa hela »

Med tanke på att jag inte är ett fan av mexikansk mat, måste jag ändå säga att jag gillade stället skarpt.

Jag och mitt sällskap trillade in för en sen och spontan middag, och fick ett bord, trevligt beläget mitt i restaurangen.

... Visa hela »

Nu har jag varit på Yuc! två gånger och har faktiskt valt att sänka mitt betyg ett steg efter mitt andra besök. Stället är ruggigt populärt och svårt att få bord, och kanske är detta bidragande till att jag nu sänker betyget. För... Visa hela »

Sjukt prisvärt ställe och grymma tacos! Jag är verkligen en tacolover så detta ställe är magiskt i min smak. Ofta mycket folk som bidrar till en lite festligare stämning. Grymt bra för AW. Tacos+margaritas=<3

Riktigt trevlig restaurang som är väldigt prisvänlig! Härligt för större sällskap, otroligt trevlig personal!

Magiskt bra! Allt från från service, fördrink och mat till dessert:) Var där med jobbet och tror inte att alla varit så unisont nöjda innan.

Jag har gått Nortullsgatan upp och ner fler gånger än jag kan minnas. En ganska grå och intetsägande gata mellan Odenplan och Studentpalatset. Sen slog Yuc upp dörrarna, och gjorde att jag med glädje gick nästan samma sträcka många gånger t... Visa hela »

Perfekt middagsställe innan en blöt kväll på stan. god mat, hög (bra) musik, och avslappnad service.

Riktigt bra ställe! Maten är strålande god. Servicen är lite slarvig men det har jag överseende med när jag äter i barmiljö. Jag skulle gärna se en enklare drinkmeny.

Har valt att vänta med en rating på Yuc! eftersom jag hoppades på att den första gången (då det var helt nyöppnat) bara var nerver. Tyvärr har det inte hänt så mycket. Bra: god mat. Nice vibe. Glutenfria bröd finns utan konstigheter. Minus:... Visa hela »

Härlig stämning och miljö, riktigt bra mat, bra personal. Musikvalet något oklart under vårt första besök med väldigt varierande tempo under kvällen. För både aw och middag är det egentligen ett väldigt bra ställe helt enkelt o... Visa hela »

YUC! imponerade inte. Servicen var bra, maten var okej och priserna var sådär. Gillade dock miljön och stämningen - det var helt fullt när jag var där. Kommer inte gå tillbaka på ett tag men så småningom ska jag ge dom en ny chans, för då... Visa hela »

Vi tog en spontan fredags-aw här och hade turen att få bord. Fantastiska drinkar, trevlig personal, kontakter vid varje bord (perfekt efter en hel jobbdag och när man vill kunna beställa Uber hem).

Vi var extremt trötta och kunde inte bestämma vad vi ville ä... Visa hela »

Grym stämning i baren! God mat! Goda drinkar! Grym personal!

Sida 1 av 2