Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Yuc!

3,7 • 29 recensioner
Yuc!

Om du inte har kommit iväg på semester till Mexiko än så kan Yuc! vid Odenplan vara ett litet substitut. Restaurangen har fått sitt namn efter delstaten Yucatán och serverar både mexikansk och peruansk fusion i stil med tacos och ceviche. Tanken är att menyn ska vara anpassad efter en budget som tillåter att gå ut och äta mitt i veckan och i baren hittar du även mexikanska alternativ såsom mezcal, tequila och öl. Måndag till fredag serveras även lunch i form av tacos från en enklare meny. Bakom det hela står festfixaren Damon Rasti.

Se även Yuc LatAsian

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 jul 2018

Som fan av mexikansk mat och 4 månader spenderade i många olika delar av Mexiko så är deras tacos inte speciellt autentiska, med ändå goda! Konceptet är trots allt "Mexikansk mat med inslag från andra delar av världen".

Drack en mi... Visa hela »

13 dec 2017 · Uppdaterad

Härlig stämning och goda drinkar i baren, god tacos på menyn. Älskar deras ceviche, men tyvärr finns den in på barmenyn (om man missat att boka bord vilket jag ofta har). Rekommenderar även de friterade ostronen (även för den som inte gillar ostron). Fu... Visa hela »

26 feb 2018

Tycker inte maten är wow men klart godkänt. Lokalen är däremot jäkligt snyggt inredd.

18 aug 2018

Bra service och maten var jättegod. Vi beställde in lite av varje och det var lagom stora portioner. Vi åt bl.a. en friterad räktacos med chilisås, yum! Inledde middagen med en margarita som var en av de godaste jag druckit. Tunna och krispiga nachos!

4 jun 2015

Nu har jag varit tillbaka på Yuc! och ätit. Den redan solklara femman består.

12 okt 2016

Skön stämning (hög ljudnivå) och ganska prisvärt, dock inte helt övertygad av maten ännu, men har bara testat en gång. Det var absolut gott, men inget speciellt, hade förväntat mig mer. Satt i baren, är nog lite annorlunda (inte maten, men i ö... Visa hela »

8 jan 2018 · Uppdaterad

Jag tröttnar aldrig på Yuc! Passar perfekt för en middag innan utgång, en AW där man vill ha nått litet att äta eller bara hänga i baren. Härlig lokal, go personal och bra musik. Yuc piggar upp och passar extra bra i vintermörkret.

14 jul 2016

Favoritstället för både middag och AW! Känns lite som man glider in på en grym hemmafest när man kommer, med härlig musik och härliga kompisar (som i detta fall är servitriser). Grymma drinkar, priser och riktig "håll käften" tacos. Visa hela »

Listad i: Bästa AW
18 apr 2018

Jag tycker verkligen bra om denna restaurang. Om man är i partymood så är det ett optimalt ställe att dyka in i för att dricka goda drinkar eller ta något att äta i bardelen. Har du ambition att ha en trevlig middag och har missat att boka bord och du får s... Visa hela »

7 sep 2016

Med tanke på att jag inte är ett fan av mexikansk mat, måste jag ändå säga att jag gillade stället skarpt.

Jag och mitt sällskap trillade in för en sen och spontan middag, och fick ett bord, trevligt beläget mitt i restaurangen.

... Visa hela »

31 maj 2015 · Uppdaterad

Nu har jag varit på Yuc! två gånger och har faktiskt valt att sänka mitt betyg ett steg efter mitt andra besök. Stället är ruggigt populärt och svårt att få bord, och kanske är detta bidragande till att jag nu sänker betyget. För... Visa hela »

12 maj 2016

Sjukt prisvärt ställe och grymma tacos! Jag är verkligen en tacolover så detta ställe är magiskt i min smak. Ofta mycket folk som bidrar till en lite festligare stämning. Grymt bra för AW. Tacos+margaritas=<3

26 maj 2015

Magiskt bra! Allt från från service, fördrink och mat till dessert:) Var där med jobbet och tror inte att alla varit så unisont nöjda innan.

18 apr 2017

Riktigt trevlig restaurang som är väldigt prisvänlig! Härligt för större sällskap, otroligt trevlig personal!

28 maj 2015 · Uppdaterad

Riktigt bra ställe! Maten är strålande god. Servicen är lite slarvig men det har jag överseende med när jag äter i barmiljö. Jag skulle gärna se en enklare drinkmeny.

13 jul 2016

Perfekt middagsställe innan en blöt kväll på stan. god mat, hög (bra) musik, och avslappnad service.

18 okt 2017

Jag har gått Nortullsgatan upp och ner fler gånger än jag kan minnas. En ganska grå och intetsägande gata mellan Odenplan och Studentpalatset. Sen slog Yuc upp dörrarna, och gjorde att jag med glädje gick nästan samma sträcka många gånger t... Visa hela »

12 jul 2015 · Uppdaterad

Härlig stämning och miljö, riktigt bra mat, bra personal. Musikvalet något oklart under vårt första besök med väldigt varierande tempo under kvällen. För både aw och middag är det egentligen ett väldigt bra ställe helt enkelt o... Visa hela »

18 jul 2016

Har valt att vänta med en rating på Yuc! eftersom jag hoppades på att den första gången (då det var helt nyöppnat) bara var nerver. Tyvärr har det inte hänt så mycket. Bra: god mat. Nice vibe. Glutenfria bröd finns utan konstigheter. Minus:... Visa hela »

6 jul 2015

YUC! imponerade inte. Servicen var bra, maten var okej och priserna var sådär. Gillade dock miljön och stämningen - det var helt fullt när jag var där. Kommer inte gå tillbaka på ett tag men så småningom ska jag ge dom en ny chans, för då... Visa hela »

Sida 1 av 2