Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bromma Hudvårdsklinik

0,0
0 recensioner
Bromma Hudvårdsklinik

Expertis inom hudvård kommer alltmer att handla om det personliga mötet. Precis som med sin frisör eller sin husläkare kan man få ut mer av dialogen om man har en historia. Yvette Olsson i Bromma har förstått vikten i denna filosofi där kunden är i fokus, på ett personligt plan. Via sin salong, Brommas Hudvårdsklinik, vid Ulfsunda Slott i Bromma bedriver hon idag en verksamhet med fokus på hudvård och avkoppling.

Myten om att bra hudvård bara finns innanför tullarna är alltmer en dänga från förr. Ta det här med bil och parkering till exempel. Hur många hudvårdssalonger på Östermalm kan egentligen erbjuda fri parkering, eller parkering överhuvudtaget? På Brommas Hudvårdsklinik har dagens aktiva kunder möjlighet att få avkopplande och välgörande hudvård med bilen utanför. När tid är en bristvara kan just huden behöva lite extra uppmärksamhet.
Prova salongens Porrengöring på 80 minuter (705 kr) eller Ansiktsbehandling för känslig hy på 50 min (535 kr). Har du som sagt ont om tid kanske en Ansiktsbehandling Express på 30 min (305 kr) skulle kunna vara något. Yvettes spann på behandlingar sträcker sig från pedikyr till ryggmassage, vaxning till fot-SPA. Mer klassiskt än så här blir det inte, och med hennes svenska och internationella examen är menyns behandlingar i toppklass.

Salongen jobbar med etablerade märken som Dermalogica, Jane Iredale och Avanya. Äntligen börjar Stockholm visa framfötterna även utanför tullarna när det kommer till hudvård och skönhet. Bromma Hudvårdsklinik är ett ypperligt exempel på det.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Bromma Hudvårdsklinik!

Användarbilder på Bromma Hudvårdsklinik

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild