Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Leilas Hudvårdsklinik Kungsgatan

5,0
5 betyg
Redigera Leilas Hudvårdsklinik Kungsgatan
Leilas Hudvårdsklinik Kungsgatan

På salongen belägen på Kungsgatan tar man emot kunder som törstar efter sköna behandlingar. Här kan du slappna av medan du blir omhändertagen. Njut av en skön massage, ge huden lyster med en ansiktsbehandling eller passa på att fixa händer och fötter. På Leilas Hudvårdsklinik erbjuder man kvalitativa behandlingar till bra priser.

Användarbilder på Leilas Hudvårdsklinik Kungsgatan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
25 apr 2019

Jag gör en IPL behandling(permanent hårborttagning) hos Leilas. Har gått 3 gånger nu och är supernöjd. Så trevligt bemötande och Leila som jag går till är så trevlig och otroligt kunnig efter många år inom branschen.
Jag ä... Visa hela »

18 mar 2020

Letat länge efter en klinik där jag kan få hjälp med både min hårväxt och rosacea. Jag kan inte ens beskriva hur nöjd jag är. Att få hjälp med dessa problem har ändrat mitt liv, jag behöver inte längre smeta på flera lag... Visa hela »

12 jan 2020

Supernöjd med fillers i kindben och haka. Så diskret och naturligt resultat! Var rädd för att testa fillers innan men jag har varit missnöjd över min profil så länge jag kan minnas och detta har påverkat mitt självförtroende så jag best... Visa hela »

2 jul 2020

Proffsigt, noggrant. Gjort hårborttagning med IPL i armhålan och bikinilinjen. Hittills två behandlingar med jättebra resultat. Ska tillbaka efter sommaren för att rensa mina pigmentfläckar.

2 jun 2021

Skriver den här recensionen för jag hoppas att fler som behöver hjälp med permanent hårborttagning hittar hit. Jag har spenderat så mycket pengar på att testa olika lasrar på diverse kliniker i Stockholm men sen gick jag på en gratis konsultation på... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.