Leilas Hudvårdsklinik Kungsgatan

5,0
5 betyg
Skönhetssalong
Hemsida
Leilas Hudvårdsklinik
5,0
5 betyg
Hemsida

På salongen belägen på Kungsgatan tar man emot kunder som törstar efter sköna behandlingar. Här kan du slappna av medan du blir omhändertagen. Njut av en skön massage, ge huden lyster med en ansiktsbehandling eller passa på att fixa händer och fötter. På Leilas Hudvårdsklinik erbjuder man kvalitativa behandlingar till bra priser.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Leilas Hudvårdsklinik Användarbilder

Recensioner av Leilas Hudvårdsklinik

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 apr 2019

Jag gör en IPL behandling(permanent hårborttagning) hos Leilas. Har gått 3 gånger nu och är supernöjd. Så trevligt bemötande och Leila som jag går till är så trevlig och otroligt kunnig efter många år inom branschen.
Jag ä... Visa hela »

12 jan 2020

Supernöjd med fillers i kindben och haka. Så diskret och naturligt resultat! Var rädd för att testa fillers innan men jag har varit missnöjd över min profil så länge jag kan minnas och detta har påverkat mitt självförtroende så jag best... Visa hela »

18 mar 2020

Letat länge efter en klinik där jag kan få hjälp med både min hårväxt och rosacea. Jag kan inte ens beskriva hur nöjd jag är. Att få hjälp med dessa problem har ändrat mitt liv, jag behöver inte längre smeta på flera lag... Visa hela »

2 jul 2020

Proffsigt, noggrant. Gjort hårborttagning med IPL i armhålan och bikinilinjen. Hittills två behandlingar med jättebra resultat. Ska tillbaka efter sommaren för att rensa mina pigmentfläckar.

2 jun 2021

Skriver den här recensionen för jag hoppas att fler som behöver hjälp med permanent hårborttagning hittar hit. Jag har spenderat så mycket pengar på att testa olika lasrar på diverse kliniker i Stockholm men sen gick jag på en gratis konsultation på... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

3 jan 2023

Har ni problem med ert bokningssystem? Jag får avbokningsmeddelande varje gång jag försöker boka en ny tid