Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Phibrows by Gabriella

I samma lokaler som Aktiv Kvinna i Hammarby sjöstad hittas Phibrows by Gabriella, som erbjuder microblading/3D-bryn. Salongen drivs av Gabriella Hoof, som är certifierad inom just metoden phibrows. Endast bokning.

Användarbilder på Phibrows by Gabriella Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Phibrows by Gabriella av Olivia A.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 maj 2019

Översätt till svenska »

Jag tatuerade ögonbrynen här och såg ut som angry bird efteråt. Fick hemska arga ögonbryn gjorda av många små ”strån” som alla blödde ihop och blev till ett enda stort argt bryn. Har just bokat in min andra laser borttagning! Slöseri... Visa hela »

7 sep 2019

Är otroligt missnöjd! Oproffsigt är vad jag fick tillbaka!

15 aug 2019

Fick sitta och vänta i 1 timme över tiden när jag kom fram. Blev absolut inte nöjd med ögonbrynen, såg mer eller mindre ut som en clown. När jag beskrev hur missnöjd jag var i ett långt sms och så fick jag inget svar. Fick ta bort brynen på... Visa hela »

3 sep 2019

Gabriella är otroligt proffesionell inom sitt område gällande ögonbryn. Hon ser till att du får ett par perfekta bryn som passar till ditt ansikte. Hon stressar inte igenom dina bryn, utan utför behandlingen tills du får en perfektion. Jag gjorde mina ögonb... Visa hela »

12 apr 2020

Jag vill inte ens recensera med en stjärna!! Undvik denna behandlare.
Jag är ljus och har ljusa bryn naturligt. Jag fick kallt mörkgrå bryn och en väldigt ful form på brynen. Dom är olika framtill och hon har tatuerat för tätt så det har lä... Visa hela »

28 jan 2020

Gabriella är väldigt duktig på allt hon gör, jag har lämnat både mina ögonbryn (3D phibrows bryn) och mina läppar (fillers/Stylage) i hennes händer flertal gånger, och jag är alltid lika nöjd när jag går därifrån. R... Visa hela »