Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Selma CitySpa

4,0 • 1 recension
Selma CitySpa

Högst upp i Clarion Hotel Sign ligger Selma City Spa, en chic spa-anläggning med avkopplande stämning och skön utsikt över Stockholms takåsar. Harmoniska behandlingar, bubblor i glaset och varm utomhuspool året om är några av anläggningens treats.

På Selma City Spa ska du kunna unna dig såväl avkoppling som en boost i glad miljö. Konceptet finns på tre Clarion Hotel i Sverige, men det var på Kungsholmen som det startade. Ambitionen är att du ska kunna piffa upp vardagen med allt från en avkopplande stund i den varma takpoolen till en quick-fix (småbehandling) inför kvällen. Här serveras även mat med karibiska som kan ätas på plats eller hämtas med.

Selma City Spa har många harmoniska behandlingar som även går att få på tu man hand. Här ryms allt från ansikts- och kroppsbehandlingar med Decléor-produkter till duobehandlingar och massage. Manikyr/pedikyr, makeup, vaxning samt behandlingar för män och barn erbjuds också. Eller varför inte en "quickbliss"-behandling tillsammans med kompisarna i loungen. Medlemmar kan även kombinera spa och personlig träning på anläggningens lyxgym, och för dig som längtar efter en uppvärmd utomhuspool mitt i city kan du sjunka ner i takpoolen året om. Här kan du koppla av med relaxavdelning, lounge och ett glas bubbel med utsikt över stan sommar som vinter.

I loungen kan man koppla av även om man inte spa:ar, och här finns både mat och dryck som exempelvis passar bra för en "annorlunda" afterwork.

Andra treats är frukostpaket, "lunch-relax", spamiddag och flera olika spa-paket. Avsluta annars veckan på skönt vis med "Lazy Sunday", en kombination av Selma City Spa och söndagssteken från American Table.

Under sommarmånaderna är Spa Bar öppen med bar och dj:s flera dagar i veckan.

Öppettider Spa Bar (se de vanliga öppettiderna ovan)

Vecka 20:

Fre 16/5 15.00-23.00
Lör 17/5 12.00-23.00
Sön 18/5 16.00-23.00 första söndagsklubben Love Potion drar igång!

Resten av sommaren:
Ons 16.00-23.00
Tors 16.00-23.00
Fre 15.00-23.00
Lör 12.00-23.00
Sön 16.00-23.00 (söndagsklubb Love potion)

September:
Öppet helger om vädret tillåter.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Malin S.

Modernt och trevligt SPA med uppvärmd pool på taket, där du kan simma eller bara njuta av utsikten med dina tjejkompisar/partner/ familj.

Underbar takterrass där du kan avnjuta en drink eller en smoothie efter en behandling. Fantastisk utsikt och fint inrett.

J... Visa hela »