Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sparadiset Östermalm

4,4 • 5 recensioner
Sparadiset Östermalm

Ibland är hemma bra, men borta bäst. Särskilt när du på ett ögonblick praktiskt taget hamnar i ett exotiskt paradis mitt i Stockholm. Sparadiset på Östermalm lockar med såväl palmer och jacuzzi som exotisk frukt och ett gäng spabehandlingar.

Att öppna dörren till en hel meny av spabehandlingar låter kanske som rena paradiset. Addera palmblad, bambuväggar, blomster och stranddekor på väggarna - och du har ett koncept som också bokstavligt liknar en exotisk lustgård. Sparadiset bjuder in till ett opretentiöst spabesök som för tankarna till Hawaii eller Bahamas.

Att besöka ett spa är inget man höjer på ögonbrynen för. Vart och vartannat kvarter i innerstan hintar om spa-anläggningar, stora som små. Och en snabbsökning på internet skvallrar om radvis med inrättningar i skärgården förpackade i olika helhetspaket. Tar man sig istället en kortare tur med tunnelbanan, till Sibyllegatan, hittar man en tämligen anonym entré till en anläggning som på insidan är allt annat än vag.

Lugn mysbelysning, en doft av aromatiska oljor och varma färger slår emot dig vid första fotklivet in. En snabbtitt på behandlingsmenyn skvallrar om alltifrån Hawaii-inspirerad massage och brazilian coffee body scrub till lyxiga hudbehandlingar och vaxning.
Bakom receptionsdisken kan man skymta flertalet dörrar som leder till skilda behandlingsrum. Och kanske kommer det där bubblande ljudet från den varma jacuzzin. Fortsätter man längre in hittar man ett rum med två välbäddade sängar, på kuddarna vilar en blomma som liknar en Hibiskus. Intill bäddarna kan man skymta kroppskrämer och handdukar. Allt förberett för att en trött själ ska kunna släppa verkligheten och låta sig sjunka ned för att drömma sig bort till varmare breddgrader. Och visst gör fototapeten med ett par ståtliga palmer, en bungalow och kanske mest betydande - en strand, den mentala resan lättare.

Se även: Sparadiset Södermalm och Sparadiset Västermalm

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2018

Spenderade en del av min möhippa i en bubbelpool här med mina bästa vänner, så jag kan ju inte något annat än gilla det! Hade inte direkt någon kontakt med personalen eller liknande men tyckte att rummet vi va i var supermysigt. Vi hade med oss bubbel och... Visa hela »

3 sep 2017

Mysiga lokaler och trevlig personal. Massagen var halvbra.

19 maj 2017

Suveränt! Behöver jag säga mer? Toppen suveränt med både massage och den privata spa-avdelningen som jag kunde ha en trevlig tid för prat efter vår massage. Vi var inne för en romantic robinsson!

19 maj 2017

Så mysigt ställe, rekommenderar alla att komma hit! Fantastiskt massage och service i en exotisk miljö, nästa gång ska vi testa spa avdelningarna! Tack för denna dag!! :))

20 jan 2016

Mysigaste spa't i stan! Väldigt bra bemötande och grymma behandlingar! Har varit på alla deras anläggningar och kan rekommendera dem varmt!