Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sparadiset Södermalm

3,3 • 4 recensioner
Sparadiset Södermalm

Terapeuterna på Sparadiset värnar om att ge valuta för pengarna. Sedan starten 2005 har man skapat sig ett rykte som talar om gedigna behandlingar och servicekunnig personal. Idag är man ett exotiskt SPA med moderna faciliteter.

Oavsett om man är en van SPA-fantast eller en rookie i dessa sammanhang så finner man något för alla smaker på Sparadiset. Här kan du vänta dig försklassiga behandlingar till bra priser, i en spännande miljö. Och de härliga behandlingarna utförs av erfarna terapeuter.
På menyn lockar exotiska kroppsbehandlingar som Brazilian Coffee Scrub som främjar energiflöden med hjälp av kaffebönan. Chocolate de Luxe Ritual börjar med en torrborstning för att få igång blodcirkulationen. Sedan väntar en krämig chokladinpackning som stimulerar lyckohormonerna i kroppen. Listan tar inte slut där och Sparadisets variationer av klassiska behandlingar avslöjar ett SPA i tiden.
Systersalongen på Östermalm har även den en jacuzzi. Kombinera dina behandlingar tillsammans med din käraste eller med kompisgänget, då bubbelpoolen går att boka i slutna sällskap,
Miljön på Sparadiset är minst lika exotisk som menyn och behandlingarna. Med tropiska växter och stämningsfull musik har man skapat en oas för den storstadsstressade gästen. Perfekt för alla som söker en stunds paus i vardagen.

Starta din exotiska resa mot välbefinnande redan på Sparadisets hemsida. Här kan du ta del av salongens mängd behandlingar för ansikte, kropp, händer och fötter.

Se även: Sparadiset Östermalm och Sparadiset Västermalm

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 jun 2017

Väldigt missnöjd. Personalen var inte service minded alls.. dålig upplevelse från första stund när ena tjejen skämtar torrt om att kag måste betala för en dricka som jag uppenbart står i kö för att betala. Tog en spa-pedikyr med lack, t... Visa hela »

23 dec 2017

Tyvärr blev jag inte nöjd med Sparadiset efter min behandling på Södermalm för några veckor sedan. Jag fick ett presentkort på en timmes behandling och behandlingen i sig var väldigt bra men personalen i kassan var ej vana och efteråt upptäckte d... Visa hela »

4 mar 2015

I den mörkaste perioden av året besökte jag Sparadiset för ett event och det är verkligen en så oväntad plats för ett paradis. Ringvägen är inte känd för sin charm och jag brukar undvika det till varje pris. Ingången ligger runt hö... Visa hela »

20 jan 2016

Fantastiskt mysigt ställe! Har varit på alla deras anläggningar flera gånger och blir alltid lite imponerad av deras fantastiska service och otroliga miljö! Behandlingarna är också riktigt bra! Rekommenderas varmt!