Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sparadiset Västermalm

2,9 • 7 recensioner
Sparadiset Västermalm

Med fantasieggande namn som Maldiverna och Tusen och en natt erbjuder Sparadiset en lång rad avkopplande behandlingar på Kungsholmen. Här hittar du allt från klassisk djupgående massage och Hawaiian Lomi Lomi Massage till ansiktsbehandlingar, vaxning och gravidbehandlingar.

Spa-fantast eller rookie, på Sparadiset kan vem som helst hitta förstklassiga behandlingar i härlig miljö. Behandlingarna utförs av erfarna terapeuter och har inte sällan exotiska namn från fjärran platser med avkoppling på schemat. Och vem behöver inte lite paus från vardagen ibland? På Kungsholmen hittar du en av Sparadisets tre upplagor som garanterat bjuder på en fridfull stund i en liten oas mitt i stan.

Starta din exotiska resa mot välbefinnande redan på hemsidan som lockar med en lång rad behandlingar. Välj en upplevelse eller låt terapeuten avgöra vilken typ av massage som din kropp behöver. Är behovet riktigt stort finns lyxpaket att förgylla vardagen med på egen hand eller som duobehandling tillsammans med familjen. Kanske lite kvalitetstid i paradisliknande miljö är precis vad som behövs. Här finns allt från "Romantic Robinson" till "Black Velvet Ritual" med ekologiska lakritsprodukter(!). Hitta receptet på en skön stund tillsammans eller unna dig själv något extra i vardagen.

Den sköna miljön på Sparadiset Kungsholmen har vibbar av flera exotiska platser med inspirerande variation. Utsmyckade med blommor, lyktor, textiler och vackra fondväggar förvandlas de olika behandlingsrummen till tropiska stränder och andra paradisliknande resor som borde kunna bota vilken stress som helst.

Se även Sparadiset Södermalm och Sparadiset Östermalm

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 apr 2016

Superbra! Trevlig personal, bra behandling, mycket behandling för pengarna och det där kurbadet ska jag testa nästa gång! Såg fantastiskt ut! (Nu fick jag en behandling med fotbad, helkroppsmassage och ansiktsbehandling) Helnöjd. Stort tack!

10 nov 2017

Jag har varit på många behandlingar tidigare, men det här stället var inte bra. Jag jagade personal för att få information som jag behövde. Det fanns ingen omklädningsrum på anläggningen och en dåligt bemötande av personalen.

20 jan 2016

Otroligt ställe, så fina rum överallt! Och som alltid bra behandlingar och så varmt bemötande! Rekommenderas!

19 maj 2017

Bästa massagen jag varit på! Tack för den här upplevelsen! Var inne på en romantic robinsson och är toppen nöjd! 👍🏼

26 mar 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Inget omklädningsrum, ingen plats att lämna dina ägodelar så vi fick bära allt med oss från ett rum till ett annat. Rummet där vi fick vår massage var kallt.

7 nov 2016

Usel massage.

Jag har varit på mångna olika massage tidigare, och vet skillnad mellan dålig och bra massage.

Detta ställe var inte bra. De enda positiva var massage sängen, men själva massagen var usel, kände mig lika spänd när jag lä... Visa hela »

8 feb 2016

Uruselt

Inga omklädningsrum, 1 toalett på hela anläggningen, duscharna vet jag inte var dessa fanns ev att man då måste vänta på att jaccusin var ledig för att kunna duscha. Inte ens levande ljus frukt 60kr (äpplen,vatten och te) om man ä... Visa hela »