Sturebadet Marina Tower

4,0
5 betyg
Spa
Hamamspa
Sturebadet Marina Tower
4,0
5 betyg

Sturebadet Marina Tower för vidare den turkiska badtraditionen med sitt moderna hamam på Elite Hotel Marina Tower i gamla Saltsjöqvarn. Filosofin handlar om att skapa balans mellan fysisk träning, mental avslappning, behandlingar och hälsosam kost. För medlemmar erbjuds bland annat gym, personlig träning, jacuzzi och bastu. Här hittar du välgörande behandlingar för hela kroppen. För en hel weekend gäller spapaket med allt från dubbelrum till duobehandlingar och frukostbuffé i anrik miljö.

I den historiska byggnaden Saltsjöqvarn från 1890 huserar spa-anläggningen Sturebadet Marina Tower, som har både hamam och medlemsklubb. Anläggningen i den ståtliga byggnaden, med utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp, vill vara en fristad för hälsa och andrum.

Sturebadet är en del av hotellet Elite Hotel Marina Tower och är öppet för både hotellgäster, besökare och medlemmar. I medlemskapet ingår gym och personlig träning, men även tillgång till hamam, jacuzzi, bassängbad och bastu. Här erbjuder man en mängd olika behandlingar, alla i enlighet med Kerstin Florians spa-koncept. Du hittar ansikts- och kroppsbehandlingar, färgning och formning av fransar och bryn, manikyr, pedikyr, massage, osteopati och hamam med inspiration från det traditionella turkiska badet bland utbudet. Atmosfären är lugn och stillsam, med ett hamam ritat av arkitekt Per Öberg som också står bakom Sturebadet och Grand Hotel.

Kom in för en behandling eller stanna på en helhetsupplevelse med övernattning, träning och avkoppling som verkar lugnande för både kropp och själ.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Sturebadet Marina Tower Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
5

Recensioner av Sturebadet Marina Tower

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det första man möts av är väldigt trevlig personal och det finns även tillgång till te i entrén. I ”hamam-delen” är det dämpat ljus och väldigt fin inredning. Längst in i lokalen ligger deras ångbastu vilken var helt magisk.

Jag gillar det, men jämfört med andra spa:n jag varit på kan jag inte ge detta ställe en 5 tyvärr.

Trevlig personal är ett bonus

Firade min 60-årsdag med Spa, middag och övernattning. Var jättenöjd, frukosten var också enastående :D

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
5

Representerar du Sturebadet Marina Tower?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Sturebadet Marina Tower?

På Sturebadet Marina Tower hittar du bland annat:

  • Spa

Var ligger Sturebadet Marina Tower?

Sturebadet Marina Tower ligger på Saltsjöqvarns kaj 25, Nacka. I närheten ligger Danvikstull.