Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sparadiset Östermalm

4,4
5 recensioner
Sparadiset Östermalm

Sparadiset är en riktig dagspa-oas i Stockholm. Här erbjuds massage och andra spabehandlingar i tropisk miljö med inspiration från varmare breddgrader. En av anläggningarna hittar du på Sibyllegatan på Östermalm.

Att unna sig ett spabesök kan ta en till avlägsna platser, i alla fall på Sparadiset som pryds av palmblad, bambu och bilder från vackra paradisstränder. Bland behandlingarna hittas allt från hot stone massage och välgörande ansikts- och kroppsbehandlingar, till fotmassage med aromabad. Det går även att få olika "lyxpaket" med exempelvis helkroppsmassage och bubbelpool, eller gå tillsammans och få duobehandlingar.

Behandlingsrummen är personligt dekorerade med blommor och ljus. Vill man boka en egen spaavdelning finns bland annat "Hawaii", som är utrustad med bubbelpool, mysbelysning och exotiska blommor. Under besöket får man ta del av fina produkter och färsk frukt att koppla av med.

Se även Sparadiset Södermalm, Sparadiset Kungsholmen, Sparadiset FågelbroHus

Användarbilder på Sparadiset Östermalm

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2018

Spenderade en del av min möhippa i en bubbelpool här med mina bästa vänner, så jag kan ju inte något annat än gilla det! Hade inte direkt någon kontakt med personalen eller liknande men tyckte att rummet vi va i var supermysigt. Vi hade med oss bubbel och... Visa hela »

19 maj 2017

Suveränt! Behöver jag säga mer? Toppen suveränt med både massage och den privata spa-avdelningen som jag kunde ha en trevlig tid för prat efter vår massage. Vi var inne för en romantic robinsson!

3 sep 2017

Mysiga lokaler och trevlig personal. Massagen var halvbra.

19 maj 2017

Så mysigt ställe, rekommenderar alla att komma hit! Fantastiskt massage och service i en exotisk miljö, nästa gång ska vi testa spa avdelningarna! Tack för denna dag!! :))

20 jan 2016

Mysigaste spa't i stan! Väldigt bra bemötande och grymma behandlingar! Har varit på alla deras anläggningar och kan rekommendera dem varmt!