Stockholm Spa & Hälsostudio

4,7
6 betyg
Redigera Stockholm Spa & Hälsostudio

Stockholm Spa & Hälsostudio är ett helt privat spa på Birkagatan. En lugn oas där man kan slappna av - helt ifred utan att störas av andra gäster - med bland annat varma hälsobringande bad, behandlingar, spapaket och avkopplande yoga.

På Stockholm Spa & Hälsostudio ska man få en helhetsupplevelse för kropp och själ, utan att bli störd av andra gäster. Anläggningen är helt privat och satsar på bra service och mysig miljö där man vill få kunderna att må extra gott till bra priser. Här erbjuds ett brett spa-utbud med bland annat resultatinriktade ansiktsbehandlingar där man använder Maria Åkerbergs prisbelönta ekologiska produkter.

Man erbjuder även välgörande kroppsbehandlingar och spakurer, olika massagebehandlingar, romantiska spapaket och kompis-spa för en helt privat upplevelse. På Stockholm Spa & Hälsostudio får man hela anläggningen för sig själv, med tillgång till privat jacuzzi, bastu och relaxrum med fruktfat och dryck. Med välutbildad personal vill man sätta kunderna i fokus och ge en skön spaupplevelse som sitter i länge.

Det går även att arrangera en privat möhippa med spa och till exempel magdans, samt andra gruppaktiviteter med gänget, kollegorna eller familjen.

Användarbilder på Stockholm Spa & Hälsostudio Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Stockholm Spa & Hälsostudio av Lisa W.
  • Bild från Stockholm Spa & Hälsostudio av Lina Ö.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 feb 2023

Helt okej Spa i Stockholm om man vill ha "hemma-hos-känsla". Kändes inte så lyxigt eller så fräscht men mysigt att vara själva på SPAt. Väldigt trevlig personal! Inte så härliga duschar för att vara ett SPA, snarare som en dusch ka... Visa hela »

8 nov 2018

Väldigt mysigt och avkopplande spa. Bra personal och ett stort plus för att vi var ensamma på hela spat när vi var där för vår duo-behandling. Tummen upp!

2 dec 2018

Denna pärla måste upplevas, ett fantastiskt mysigt spa där ett härligt lugn infinner sig!
Tack för sköna behandlingar & avkopplande Mediyogapass i mysig miljö🌾🙏😘

Marie

13 nov 2018

Bästa och mest personliga SPA:t i Stockholm.
Love it!

13 nov 2018

Är så tacksam för att jag hittat detta ställe! Har varit där och njutit själv av både behandling och yoga, men även myst med mina döttrar på höstlovet och mina vänner så klart! Finns något för alla tillfällen och ha... Visa hela »

25 nov 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

EN fantastisk plats! Härligt, mysigt med en lyxig känsla! Har besökt många andra Spa men detta är bortom det vanliga i en lugn, privat och avslappnad miljö! Jag uppskattar verkligen det faktum att du inte kommer att störas av andra gäster eftersom du har hela... Visa hela »