Om Thatsup

Thatsup är Sveriges största krog- och nöjesguide. Här hittar du stans guldkorn, oavsett om du letar efter restauranger, hotell, konserter, aktiviteter eller något annat. Vår redaktion jobbar stenhårt för att hitta och berätta om stans bästa ställen och händelser. Vid vår sida har vi vårt community som är till stor hjälp och bidrar med sina guldkorn genom recensioner, listor och mycket mer.

Grunden till Thatsup lades redan 2008 då vår VD, Adam Linders, tillsammans med vår CTO, Fredrik Jungstedt, och Richard Stiller (styrelseledamot) startade nöjesbloggen WhatsupSthlm som en sidosysselsättning. Sju år senare nylanserade vi som Thatsup.

Vi gillar att kalla oss själva för en startup, eftersom det brukar förknippas med snabb tillväxt, höga ambitioner, tech, innovation, skalbarhet och andra spännande saker. Och självklart startade vi i en källare! Men i övrigt är vi väl ingen startup längre, eftersom vi är både etablerade och har hållit på länge.

Om du är intresserad av att jobba hos oss, kolla gärna in vår karriärsida. Om du vill veta mer om vår kultur och hur det är att jobba hos oss får du gärna läsa vår kulturbok.

 

Medarbetare

Ida Berzén Ida Berzén
Community & Marketing Manager
Ida Berzén ida.b@thatsup.se 073-388 11 28
Fredric Engelbrecht Fredric Engelbrecht
FörsÀljningschef
Fredric Engelbrecht fredric@thatsup.se 073-324 23 26
Elin Ekman Elin Ekman
Account Manager
Elin Ekman elin.e@thatsup.se 076-024 40 41
Carolina Baldal Carolina Baldal
Redaktör Göteborg
Carolina Baldal carolina.b@thatsup.se 076-267 59 15
Ellika Henrikson Ellika Henrikson
Frilansfotograf Göteborg
Ellika Henrikson hello@ellikah.com