Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Janemars Dam

5,0
1 betyg
Redigera Janemars Dam
Janemars Dam

Två av Uppsalas främsta butiker för ungt sofistikerat mode hittar du på varsin sida om Svartbäcksgatan, Janemars dambutik i S:t Per-gallerian och herrbutiken på gågatan presenterar alltid det senaste från några av Skandinaviens mest ansedda modehus. I Janemars dambutik hittar du alltid det senaste från några av de mest säregna svenska och internationella modehusen. Butiksinnehavarna har sedan butiken etablerades utvecklat en utsökt förmåga att hitta och köpa in de absolut vackraste plaggen ur varje säsongs kollektioner, här kan du hitta avskalad design från Acne och Filippa K och mer vågade mönster från exempelvis Odd Molly.

Se även: Janemars Herr, Tiger of Sweden, J.Lindeberg

Användarbilder på Janemars Dam Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 aug 2018

Var en gång en cykelbutik som senare utvecklades till en lyxbutik! Nu har man gift sig med en släkting till han som startade det och delar nu butikens namn. Med supertrevlig personal och bra utbud kan ju detta inte bli något annan än en femma!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.