Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Kardemumma

I Stadsbibliotekets lokaler driver bageriet Triller sedan en tid tillbaka lunchserveringen och caféet Kardemumma. De generösa mackorna med lokalproducerade pålägg är bakade på surdeg i det egna bageriet, sopporna, pajerna och pastasalladerna är enkla men sprudlar av ekologiskt kvalitetstänk. Den hemtrevliga stämningen förstärks ytterligare av kakelugnarna och lite lätt excentriska tapeterna. När vädret tillåter är det svårt att låta bli den lummiga uteserveringen på bibliotekets innergård.

Användarbilder på Kardemumma

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 mar 2020

De här smutsiga kaféet har gjort narr av mig, jag sitter o pluggar till mitt prov så kommer en personal och ber mig va lite tyst och jag svarade trevligt med ett ”Okej” så börjar hon säga att jag är dryg och jobbig när jag bara sa Okej, kä... Visa hela »

15 apr 2016

Svårt att tro att det gömmer sig ett mysigt och ekovänligt café en bit in på stadsbiblioteket. De fräscha salladerna och chailatten är mina favoriter men uppskattar egentligen hela menyn. Flera olika rum med gamla tapeter och kakelugnar gör det möjli... Visa hela »