Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Dylan's Grill Librobäck

3,8
4 recensioner
Redigera Dylan's Grill Librobäck
Dylan's Grill Librobäck

Dylan's har profilerat sig som ett lite annorlunda alternativ till mer traditionellt stationära hamburgerhak i Uppsala. Menyn består enbart av hamburgare och eftersom fokus ligger på grillat får kunden vara beredd på att få exakt det denne beställt - en burgare, varken mer eller mindre. Och den är stans bästa, om man får tro dem själva.

Se även Dylan's Grill Centrum

Användarbilder på Dylan's Grill Librobäck

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jun 2018

Låt mig berätta om en plats långt långt borta, mitt ute i ingenstans där en liten vagn står och kränger fantastiska burgare till ett rättvist pris!

Jag tror inte det här är ett ställe man hör talas om som vanlig-icke-burgarfrä... Visa hela »

25 aug 2016

Bästa hamburgaren i stan! Spännande smakkombinationer utöver det vanliga. Högreven är luftig och perfekt kryddad. Brödet går att få glutenfritt och är väldigt bra för att vara glutenfritt. Favoritburgaren är Pacific med avkado pica de gal... Visa hela »

19 aug 2016

Testade för första gången igår. Det var så flott att fettet rann och jag kunde inte ens äta upp hela hamburgaren innan jag mådde illa.

22 sep 2016

Väldigt bra hamburgare. Köttet står i fokus och det är malt och sammansatt på ett sätt som gör att hamburgaren i princip faller isär, samtidigt som det fortfarande har struktur. Tillbehören på burgaren är också utmärkta. Mycket pri... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.