Inför bröllopet - frisörer som är bra på bruduppsättningar och makeup i Uppsala

Är det någon dag man behöver extra hjälp med stylingen så är det inför sitt bröllop. Visst vill du väl vara ditt vackraste jag på dagen D? Skäm bort dig själv och ta hjälp av ett proffs. Fixa en bruduppsättning med konsultation en tid innan för att sedan sätta slutfinishen när det är dags. Komplettera med en makeup och passa även på att boka in en trimning av brudgummens skägg. Vi har listat de bästa frisörsalongerna i Uppsala för både blivande brudar och brudgummor som vill ha allt från en lättare fix till en total makeover inför bröllopet.

Våra andra bröllopsguider:

Creative Makeup

Vaksalagatan 28, Fålhagen/Centrum

Helhetslösning

Här kan du mer eller mindre genomgå en helförvandling inför bröllopet. Allt från en tillfällig makeup inför bröllopsdagen till en permanent makeup som håller i flera år, blekning av tänder, nya fransar, manikyr och en håruppsättning i världsklass. Behöver du lugna bröllopsnerverna en aning kanske också en massage är att föredra.

 

Bosses Hår och Styling

Fyristorg 6, Centrum

Frisören med på bröllopet?

Hos Bosses bokar du tid för konsultation så att du känner dig väl förberedd och kan slappna av när den stora dagen kommer. Därefter väljer du om det bara är håret som ska fixas eller även makeup och påklädning. Kanske vill du lyxa till det och ha en frisör med dig under hela bröllopsdagen? Här kan även brudgummen få styling av hår och skägg.

Björn Ehlin Hair Team

Sysslomansgatan 8, Luthagen/Centrum

Brudmeny

Prisbelönade Hair Team erbjuder en hel meny med lyxiga bröllopspaket för den stora dagen. Bronsmenyn innehåller hårstyling, snacks och dryck. Vill du även ha en klassisk brudmakeup väljer du silvermenyn. För dig som vill gå all in finns guldmenyn där du även får en helt egen brudlounge med musik. Konsultation ingår i alla menyer.

Creative Zone

Dragarbrunnsgatan 37, Centrum

Trendiga bröllopsfrisyrer

Trendskapande Creative Zone mitt i city erbjuder bruduppsättningar av utbildade horologer. Passa på att även få ögonbrynen stylade och fransarna färgade. En timmes konsultation med provuppsättning ingår inför den stora dagen. Väljer du även klippning och färgning kommer du garanterat hamna i de sköna massagestolarna.

Barber and Babes

Drottninggatan 10, Centrum

Brudfix och barberavdelning

Känn dig riktigt ompysslad och fixa både bruduppsättning, makeup och påklädningen av brudklänning hos Barber & Babes, så är du sedan avslappnat redo för resten av dagen. Som brudgum kan du genomgå en helförvandling av hår och skägg i salongens berömda barberavdelning. 

Salon King St

Kungsgatan 71, Centrum

Två olika brudpaket

Ibland behövs lite hjälp på traven och här kan du få både tjockare hår och längre fransar inför bröllopet. Utöver det erbjuds två paket med uppsättning. Ett enkelt med konsultation samt dryck och tilltugg medan du får din bröllopsfrisyr, och ett Deluxepaketet där du även har din frisör med dig under bröllopet.

Salon King

Sysslomansgatan 8, Luthagen/Centrum

Skäggstyling och brudgumsklippning

Skarpa linjer och putsat skägg inför bröllopet. Här får du hela looken fixad. Salongen i Luthagen har riktat in sig på barbering och skäggvård men klipper och stylar håret också. Kanske behövs även ögonbrynen putsas?

Estetica frisör

Vaksalagatan 26, Fålhagen/Centrum

Rätt bröllopsfrisyr för dig

I Esteticas mysiga miljö känner du dig avslappnad och omhändertagen när din frisör skapar en bröllopsfrisyr utifrån dina önskemål och får den att passa din personlighet och dina kläder för dagen. Konsultation ingår i priset. Här kan du även få brudmakeup lagd.