Uppsalas butiker med det extra för din look

Det är inte bara kläderna som gör det. Ibland krävs det där lilla extra för att få till den perfekta looken. Och hur enkelt och roligt är det inte att kombinera ihop nya looks med enkla accessoarer, skor, makeup och andra skönhetsprodukter? Gör om vardagsoutfiten och trolla fram en kvällslook med lite smink eller ett par höga klackar. Eller varför inte matcha klänningen med sneakers och lite vintage? Nedan har vi listat butikerna i Uppsala som erbjuder det lilla extra som krävs för en komplett look.

 

Make Up Store

Dragarbrunnsgatan 43-45, Centrum

Läckert och trendigt smink i festlig miljö

Den läckra makeupbutiken med smink i trendiga och vågade färger och hudvårdsprodukter som passar de flesta. En härlig plats som ofta står för events och som erbjuder mer än bara shopping för sina kunder. Här får du tips och råd om hur du på bästa sätt ska gå loss på färgpaletten.

Cameo Design

Drottninggatan 4, Centrum

En butik av rang

Uppsalas mecka för smycken, väskor och övriga accessoarer. Här hittar du det egna märket Cameo men även favoriter från märken som Pilgrim, DKNY och Police bland många fler. Duktig personal och trogna kunder. Helt enkelt en butik av hög klass.

Maryam Beauty Guide

Kungsängsgatan 31, Centrum

Exklusiv skönhetssalong

Maryam Beauty Guide har blivit utsedda till "Uppsalas bästa skönhetssalong" av Amelia, och det säger väl en del. Här kan du ta del av de lyxiga skönhetsprodukterna som kommer få dig att stråla.

The Body Shop

Forumgallerian , Centrum

Produkter för både kropp och själ

Butiken med härliga produkter som står för allt det goda här i livet. Fair trade, human rights, protect the planet, against animal testing... Här kan listan göras lång. Med produkter som doftar ljuvligare än regnskogen själv och priser som passar de flestas plånbok bör The Body shop vara ett självklart stopp på din shoppingrunda.

Footish

Östra Ågatan 9, Luthagen/Centrum

Butiken som älskar sneakers

Är det ett par trendiga och sköna sneakers som fattas i vårgarderoben så är Footish rätt butik för dig. Här hittar du säsongens senaste kollektioner från trendiga märken som Nike, Adidas och Stan Smith. Även kepsar och mössor står till förfogande för den som vill rädda en bad hair day.