Uppsalas butiker med det extra för din look

Uppsalas butiker med det extra för din look

Det är inte bara kläderna som gör det. Ibland krävs det där lilla extra för att få till den perfekta looken. Och hur enkelt och roligt är det inte att kombinera ihop nya looks med enkla accessoarer, skor, makeup och andra skönhetsprodukter? Gör om vardagsoutfiten och trolla fram en kvällslook med lite smink eller ett par höga klackar. Eller varför inte matcha klänningen med sneakers och lite vintage? Nedan har vi listat butikerna i Uppsala som erbjuder det lilla extra som krävs för en komplett look.

Innehållsförteckning
 1. Butiker för din look i Uppsala
  1. Make Up Store – Läckert och trendigt smink i festlig miljö
  2. Cameo Design – En butik av rang
  3. Maryam Beauty Guide – Exklusiv skönhetssalong
  4. The Body Shop – Produkter för både kropp och själ
  5. Footish – Butiken som älskar sneakers

Butiker för din look i Uppsala

Make Up Store

Hemsida

Läckert och trendigt smink i festlig miljö

Den läckra makeupbutiken med smink i trendiga och vågade färger och hudvårdsprodukter som passar de flesta. En härlig plats som ofta står för events och som erbjuder mer än bara shopping för sina kunder. Här får du tips och råd om hur du på bästa sätt ska gå loss på färgpaletten.

Cameo Design

Hemsida

En butik av rang

Uppsalas mecka för smycken, väskor och övriga accessoarer. Här hittar du det egna märket Cameo men även favoriter från märken som Pilgrim, DKNY och Police bland många fler. Duktig personal och trogna kunder. Helt enkelt en butik av hög klass.

Maryam Beauty Guide

Hemsida

Exklusiv skönhetssalong

Maryam Beauty Guide har blivit utsedda till "Uppsalas bästa skönhetssalong" av Amelia, och det säger väl en del. Här kan du ta del av de lyxiga skönhetsprodukterna som kommer få dig att stråla.

The Body Shop

Hemsida

Produkter för både kropp och själ

Butiken med härliga produkter som står för allt det goda här i livet. Fair trade, human rights, protect the planet, against animal testing... Här kan listan göras lång. Med produkter som doftar ljuvligare än regnskogen själv och priser som passar de flestas plånbok bör The Body shop vara ett självklart stopp på din shoppingrunda.

Footish

Butiken som älskar sneakers

Är det ett par trendiga och sköna sneakers som fattas i vårgarderoben så är Footish rätt butik för dig. Här hittar du säsongens senaste kollektioner från trendiga märken som Nike, Adidas och Stan Smith. Även kepsar och mössor står till förfogande för den som vill rädda en bad hair day.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;