Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ayakos Sushi Tuna Backar

0,0
0 betyg
Redigera Ayakos Sushi Tuna Backar

Ayakos startade som en populär kvarterssushi i Luthagen och finns idag på flera håll i Uppsala, bland annat i Tuna Backar. Här fokuserar de främst på avhämtning och utkörning till olika företag, men det går lika bra att ta del av den japanska matkulturen på plats. Vilket så klart innebär mer än bara sushi.

Tanken är att servera spännande sushi och annan genuint japansk mat som tillagas på fina råvaror. I Tuna Backar, där Ayakos öppnade sommaren 2015, strävar man efter miljövänliga produkter och mycket ekologiskt på tallriken. Här hittar man inte bara rå fisk utan även japanska specialiteter i form av bland annat yakiniku och yakitori för både stora och små gäster.

Såväl lunch som middag erbjuds, liksom en generös take away-meny med bland annat klassisk och nytänkande sushi. På restaurangen serveras även teppanyaki, där maten tillagas framför gästerna. I menyn ingår förrätter såsom ekologiska jätteräkor och huvudrätter med fisk, skaldjur och kött. En av dem är ”Shogun special lyx” med hummerstjärt, entrecote och jumboräkor.

Ambitionen är att bjuda på en rundresa i det japanska köket. Miljön är stilren, med både traditionella och moderna inslag, och maten tillagas med hjälp av högteknologiska maskiner från Japan som exempelvis ska förbättra rishanteringen.

Se även Ayakos Sushi Luthagen, Ayakos Sushi Fålhagen, Ayakos Sushi Rosendal

Se även Ayakos Sushi Fålhagen, Ayakos Sushi Luthagen

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Ayakos Sushi Tuna Backar!

Användarbilder på Ayakos Sushi Tuna Backar Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.